Kamcio Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Szukam w internecie z ciekawości, ale nie mogę znaleźć konkretnych informacji. Czy ktoś się orientuje jak wygląda rozkład mas w BMW E46? Sedan, Coupe, Compact, Touring? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Hmmm...nie 50:50? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 napewno najmniejsza różnica jest w turingu ale i to znikoma a największą różnicą dysponuje compakt według mnie różnicamas może być około 60(65): 40(35) ale to moje przypuszczenia trzeba by było wjechać na wagę i przeliczyć:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Stawiam tak 60:40 Touringa rokład masy 50:50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 pomimo wszystko stawiam na swoje ze względu na to żesilnik skrzynia chłodnice i cały ten bałagan waży swoje. Choć z tyłu mamy most i zbiornik paliwa to i tak mały pikuś przy tym całym sprzęcie co jest z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi