błachy Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 mam pytanko co moze spowodowac Rozszczelniona pompa powietrza wtórnego? czy mozna samemu ja zregenerowac uszczelnic moze slikonem ? bmw e46 318i 99rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) działanie tej pompy i zaworu można ograniczyć do minimum ,tak naprawdę nie jest to do niczego potrzebne chodzi tylko o czystość spalin. kup używaną niewielki koszt ale z gwarancja rozruchową. [video=youtube;QM4PEba9v-c] Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez SoulRea 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Download file pompa_powietrza_wtórnego.pdf polecam myślę, że tam znajdziesz tam kilka ciekawostek dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek422 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 ja tez mialem ten problem z pompa i zrobilem tak ze te nity zastapilem srubkami od spodu przykrecilem nakretka i jest po sprawie i nawet wyglada to estetycznie i nie rzuca sie jakos w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbuz229 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 a powiedzcie czy w jakiś sposób wpływało to na prace silnika?? na zimnym nie strzelało w dolot po gwałtownym dodaniu gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Ta pompa wpływa tylko i wyłącznie na czystość spalin dzięki czemu samochód ma EU4. Nic więcej nic mniej. Nie ma żadnego wpływu na pracę silnika i wywalenie jej nic nie zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi