SoulRea Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Tu mamy przykład oszustwa ewidentnie. A próbowałeś dzwonić do kolesia z innego nr. telefonu? Chris przedmioty zawsze uszkadzały się w transporcie i tak będzie. Staram się samemu delikatnych rzeczy nie kupować na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 A ile dales za te koleczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Jakbym kupił na allegro to koleś dostałby negatywa, ale ogłoszenie znalazłem na tablica.plZa nie dałem 750zł. Coś pisał o . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 na pewno można gościa jakoś namierzyć czy to była wysyłka czy odbiór osobisty jeżeli to drugie to trzeba go odwiedzić !!! jak się ekipa mu pod chata wysypie to będzie inna gadka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Coś pisał o . . . 750zl to juz nie malo za kolka ktore mozna sobie wsadzic nie powiem gdzie. Dodzwonic sie do niego, bron boze nie grozic ze zajedziesz mu na chate esemesem bo jesli cokolwiek sie wydarzy to ma ciebie na widelcu. Dowiedz sie dokladnie gdzioe mieszka, dokladna ulica, nr domu. Najlepiej uzyj google satelite zeby zobaczyc nawet jak jego chata wyglada (jesli sie da. Jak np wpisuej moj adres to pomkazuje dokladnie dom, dach itd). Dokrec sie, nawet z innegio telefonu i powiedz mu wprost, ze ma dwa dni na przelanie kasy, jesli nei dostaniesz to zawijasz do niego z kolumna 30 beemek. I jezeli watpi w to co mowisz, to ladnie powedz mu dokaldnie gdzie mieszka, i najlepeij jeszcze jak jego chata wyglada i spytaj sie, czy naprawde tego chce za 750zl? Bo czasami po prostyu trzeba takich gnojow tepic i tyle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Więc tak, byłem osobiście w Kaliszu, ale koleś powiedział, żebym dał rano znać czy będę to je weźmie i jak będzie wieczorem (bo wcześniej nie dałem rady) w Kaliszu to wyrwie się z pracy i mi je sprzeda. Koleś ma jeszcze 2 inne rzeczy na Tablica.pl i myślałem, żeby ktoś zadzwonił do niego i się umówił na odbiór osobisty np. IPada i jak on się zjawi to przedstawić sprawę jasno... Bo wydaje mi się, że nie ma innej opcji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Felgi bbs orginalne bmw 16cali szerokie 8j 5x120 Kalisz ? Tablica.pl To jest ta oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 to jwest jakaś opcja i najlepiej zamówić tą droższą rzecz pod zastaw i gościu wymięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Za iPada chce 1600:D więc jest dobra opcja:) Jeden bierze Ipada, żeby "obejrzeć", a potem wjeżdża kilku następnych i płacą felgami hehe to teraz kto jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 jak coś prawdopodobnie czwartek mam luz później lipa zorganizować parę osób i ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Mi pasuje każdy dzień popołudniu prócz dni od 26-29 sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi