Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Coś pisał o . . .

750zl to juz nie malo za kolka ktore mozna sobie wsadzic nie powiem gdzie. Dodzwonic sie do niego, bron boze nie grozic ze zajedziesz mu na chate esemesem bo jesli cokolwiek sie wydarzy to ma ciebie na widelcu. Dowiedz sie dokladnie gdzioe mieszka, dokladna ulica, nr domu. Najlepiej uzyj google satelite zeby zobaczyc nawet jak jego chata wyglada (jesli sie da. Jak np wpisuej moj adres to pomkazuje dokladnie dom, dach itd). Dokrec sie, nawet z innegio telefonu i powiedz mu wprost, ze ma dwa dni na przelanie kasy, jesli nei dostaniesz to zawijasz do niego z kolumna 30 beemek. I jezeli watpi w to co mowisz, to ladnie powedz mu dokaldnie gdzie mieszka, i najlepeij jeszcze jak jego chata wyglada i spytaj sie, czy naprawde tego chce za 750zl? Bo czasami po prostyu trzeba takich gnojow tepic i tyle..

Więc tak, byłem osobiście w Kaliszu, ale koleś powiedział, żebym dał rano znać czy będę to je weźmie i jak będzie wieczorem (bo wcześniej nie dałem rady)

w Kaliszu to wyrwie się z pracy i mi je sprzeda.

Koleś ma jeszcze 2 inne rzeczy na Tablica.pl i myślałem, żeby ktoś zadzwonił do niego i się umówił na odbiór osobisty np. IPada i jak on się zjawi

to przedstawić sprawę jasno...

Bo wydaje mi się, że nie ma innej opcji..