mrsiwek Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam. e61 535d mam od dwóch tygodni. Kolega nagrał mi płytkę DVD prof. 2012 z navi jednak po włożeniu płyty i krótkiej instalacji navi widzi mnie w innym miejscu niż jestem rzeczywiście... tj jadąc np. na Bielany Wroc na nawigacji widać jakbym jechał przez pola i łąki w okolicy np. Opola Czy ktoś z Was miał podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 a nie ma tam jakiejś opcji kalibracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 szukałem... ale nic podobnego tam nie znalazłem :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Hehe masz felerna mapę tez już takie mapy ścigałem z chomika na 2012. Sprawdzałem pod domem a auto było w Pszennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Hehe masz felerna mapę tez już takie mapy ścigałem z chomika na 2012. Sprawdzałem pod domem a auto było w Pszennie jakaś podpowiedź skąd wziąć nową mapkę ( nie licząc serwisu ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Musisz popatrzeć na Chomiku ja ściąłem cztery rożne aż się udało tu masz linka do kolesia co ma ta moja dobra i ma także professional 2012. BMW Professional 2012 EU - 2012 - berciu - Chomikuj.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Powiedz mi SoulRea czy te mapy nagrywa się na normalne płyty dvd? Słyszałem cosik o 2-warstwowych, coś o zabezpieczeniach itd... a przyznam, że zielony jestem w tym temacie :help: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Ja wszystkie pale na zwykłej dvd+r , jakoś dvd-r u mnie nie za bardzo działają. Double Layer uzywasz gdy mapa ma pojemność wiecej niż 4,7 GB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi