pawelo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 W ostatniego football manager jakiego grałem to 2008,chcąc pograć w FM 2012 pobrałem demo przez steam,przetestowałem.Teraz tak: chce kupic klucz aktywacyjny,są na alle czy innych sklepach internetowych po 50-80 zł ,a w steam 50€,pytanko gdzie kupic ,żeby dostać działąjacy klucz :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 FOOTBALL MANAGER 2012 PL - KLUCZ - STEAM - AUTOMAT (2540211330) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to chyba najkorzystniejsza opcja. Z komentarzy nie widać żeby jakieś ściemy były więc ryzyko małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Pawelo - nie ważne gdzie kupisz. Jeśli okaże się, że klucz wygasł - piszesz do Steama, z opisem sytuacji i dostaniesz nowy klucz. Kumpel tak ostatnio miał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi