Gość Da_Vidoo Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Hej hej Ogarniał ktoś temat montażu licznika z e39 M5 do seryjnej 540i?? Na pytania pdt. "po co ci licznik z M5" itp itd odpowiadam "Bo mam taki kaprys" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 widziałem kiedyś 540 manuala z zegarami od m5 na allegro... ale jak i co to nie powiem wiem że się da napewno... może wystaczy tylko przepiąć jakąś kość jak w e36 gdy miałeś 4cylindy a zmieniłeś zegary od 6cyl to obroty wariowały itd... wtedy taką kość się przekładało...pomysł ze zmianą zegarów bardzo dobrykuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Po pierwsze, będzie przekłamywał i trzeba byłoby go przeprogramować pod daną wersję, nie wiem natomiast czy będą działały lampki na obrotomierzu, czy był tam dodatkowy kabelek zasilający, czy są zespolone z jakimś elementem deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 znajomy ma e39 z zegarami od e39m5, zagery dzialaja normalnie przy silniku m54b25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Da_Vidoo Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Dzięki za info. Zamontuję go tymczasowo bez żadnych zmian i zobaczę jakie "cuda" wyświetli. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ok zgodzę się nie zapomnij dodać jednego faktu że M5 jak i m54b25 to rzedowe 6 a 540 to v8 także udanej zabawy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ok zgodzę się nie zapomnij dodać jednego faktu że M5 jak i m54b25 to rzedowe 6 a 540 to v8 także udanej zabawy:p No to teraz dowaliłeś do pieca lolol Chyba modele Ci się pomyliły M5 w E39 to była V-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 chyba chodziło mu o e34... tam mka była R6.... oj E34t twój świat skończył się przed modelem e39 :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi