SoulRea Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam jak w temacie przymierzam się do zakupu interfejsu może ktoś coś doradzić.Czy ten proponowany jest coś wart? tester interfejs do BMW INPA obd2 usb e46 e39 e60 (2510823503) - motoAllegro Z góry dzięki Aha chciałem dodać że chodzi mi także aby współpracował z e46 oraz z e60 które mam zamiar nabyć w niedalekiej przyszłości. Edytowane 11 Sierpnia 2012 przez SoulRea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 do e46, e39 jak najbardziej, e60 też tym zrobisz ale tylko do 2007roku, potem potrzebny jest K+D CAN, tak więc możesz brać śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba84 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Odgrzebie temat.... Na allegro jest masa interfejsow ... ktory polecicie taki zeby dzialal.. te za 60zl sa cos warte ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Czy interfejs VAG KKL podejdzie pod E46? Jezeli nie to co musze przelutowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 poco szukac na allegro, u Grzeska w stopce macie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 VAGA przerobisz,a pytania?czytaj post wyżej(podpowiem tylko grzesiek2304):lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 VAG KKL chodził u mnie jak.... chciał... łączył się z wybranymi modułami w zależności od wilgotności powietrza, wiatru i miejsca tankowania. Zdarzało się że pobrałem LCM do edycji, zrobiłem sobie dzienne i przy próbie załadowania już tracił połączenie. z VAGiem latało to lepiej, najlepiej z Oplem. teraz z BMW tylko i wyłącznie GRZESIEK2304 Electronics Inc. - 0 kłopotów i do 2004 objedziesz wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi