chiccoo Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Tylko ,że zanim kupisz auto w irl to musisz kupić insurance na nie kupiwałem bez, bez tax-u i i drogowego insurance zgadza się na drogę musi/powinno być ale brałem od kogoś i miałem pilota i zawsze tak robiłem. samochody bez karteczek za szyba sa duuuużo tańsze niż te z karteczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 samochody bez karteczek za szyba sa duuuużo tańsze niż te z karteczkami. no to prawda akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 no właśnie o tym ja about kiedyś pojechaliśmy kupić auto i garb , gostek powiedział ,że nam nie sprzeda bez wykupienia insura na chyba miesiąc a tobyło w 2004r tak więc byliśmy jeszcze zieloni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi