Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

@chiccoo widze że dalej nie kumasz.

Bardzo chętnie przyjmujemy wszelkie propozycje ze strony forumowiczy na wszelkie tematy.

Jeżeli ktoś ma pomysł na jakieś spotkanie - a jesli jeszcze chce to organizować to już rewelacja - to chętnie będziemy za spotkaniem/spotem/zlotem ale pod warunkiem że wpierw skontaktuje się z nami, do tego są odpowiednie podfora: klubowe, przyjaciół klubu..( co Ty skrzetnie omijałeś), zaproponuje termin, miejscie itp itd...

ale nie będzie robił sobie partyzantki, "organizując" jakieś spotkanie w terminie i miejcu który tylko jemu pasuje, pisząc od razu na ogólnym !!

Wszelkie spotkania są uzgadnianie, terminowo i organizacyjnie.

Nie ma tak że np. Mordulec sobie coś wymyśli i robimy zlota.

Klub/forum to jest społeczność, gdzie staramy się aby wszyscy byli zadowoleni a nie tylko jedna osoba.

Mam nadzieję że jasno to wytłumaczyłem :D

Edytowane przez Piotr

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Ps. Jaka bys był na Nysie #2 posłuchał byc troszkę na swój temat / klubowiczów.

Dobrze wiedzieć :) przynajmniej mamy jasność kto po której stronie teraz stoi :)

A jak juz musze to wale prosto w twarz, a nie na forum i tu jest różnica między nami Maxbimerowcami.

Tyle razy się widzieliśmy i jakoś nic nie powiedziałem mi.

I to się nazywa hipokryzja .... sam sobie właśnie zaprzeczyłeś .... z jednej strony "mówisz" prosto w twarz a linijkę dalej piszesz o tym , że obrabiasz dupę nieobecnych na spocie .... za***ioza lolol

Już sama fotka "lodówki przyjaciół klubu" była bardzo wymowna .... więc tak jak napisałem , Chiccoo wcześniej zabierz swoją ekipę i zwyczajnie załóż klub .... skoro nie potrafisz współpracować z nami .... krótko i na temat ja prościej nie potrafię tego napisać.

WoW !! Grubo zaczyna sie dziac.

Moje zdanie w sparwie jest takie, ze najlepiej pogodac osobiscie. Jest latwiej prosciej szybciej a z wlasnego doswiadczenia wiem, ze pisane slowo rozni sie od mowionego i mozna je zle zrozumiec :) Napewno nikt zle niechcial.

Chicca rozumiem bo nietyle co organizuje co rzuca tematem spotkania (czyli nic "wielkiego" kto bedzie ten bedzie) Klubowiczow tez rozumiem bo sa zasady i z jakiegos powodu sa takie a nie inne.

Pozdro :)

Ja tylko dodam tyle, że przykro mi,że chiccoo woli jechać zachlać pałe w Nysie,a nie pojechać na pontony z dziećmi, gdzie jest bezpiecznie i spokojnie i żadne gołe dupy nie latają.

Ja rozumiem, ze Chiccoo moze nie chciec pojechac na pontony tylko gdzies indziej, w tym nie ma przeciez nic zlego. Ja tez bardzo czesto nie moge wyjezdzac bo mam kupe innych spraw wiec kazdy moze albo nie moze, albo po prostu moze chciec gdzies indziej pojechac i tyle, przeciez tu nie chodzi o to zeby narzucac komus gdzie powinien jechac. Cale zamieszanie jest tylko i wylacznie o jedna rzecz, ze kiedy Chiccoo organizowal jakikolwiek spot, to mogl pierw rzucic temat na forum przyjaciol, zeby CALA reszta forumowiczow sie mogla wypowiedziec co do terminu (po to ten dzial zostal stworzony). W Nysie number 1 chyba byla sytuacja, ze full osob chcialoby pojechac, ale np tydzien pozniej, ale guzik. Nic z tego bo Pawel ustali termin i kropka. Ale gdyby np wiedzial wczesniej, ze 80% ludziom pasuje ten tydzien pozniej, to mogl (o ile by chcial) zorganizowac to z inna data. Wiec dla mnostwo osob ten wyjazd byl nie do zaliczenia. Zeby nie bylo, nikt nie ma za zle ze Chiccoo organizuje takie rzeczy, ale fajnie by bylo gdyby rzucil temat pierw w forum dla przyjaciol, zeby przy organizacji takiego spota inni mogli sie rowniez wypowiedziec. I caly ten bajzel chodzi tylko i wylacznie o to.

Edytowane przez woz

Ja rozumiem, ze Chiccoo moze nie chciec pojechac na pontony tylko gdzies indziej, w tym nie ma przeciez nic zlego. Ja tez bardzo czesto nie moge wyjezdzac bo mam kupe innych spraw wiec kazdy moze albo nie moze, albo po prostu moze chciec gdzies indziej pojechac i tyle, przeciez tu nie chodzi o to zeby narzucac komus gdzie powinien jechac. Cale zamieszanie jest tylko i wylacznie o jedna rzecz, ze kiedy Chiccoo organizowal jakikolwiek spot, to mogl pierw rzucic temat na forum przyjaciol, zeby CALA reszta forumowiczow sie mogla wypowiedziec co do terminu (po to ten dzial zostal stworzony). W Nysie number 1 chyba byla sytuacja, ze full osob chcialoby pojechac, ale np tydzien pozniej, ale guzik. Nic z tego bo Pawel ustali termin i kropka. Ale gdyby np wiedzial wczesniej, ze 80% ludziom pasuje ten tydzien pozniej, to mogl (o ile by chcial) zorganizowac to z inna data. Wiec dla mnostwo osob ten wyjazd byl nie do zaliczenia. Zeby nie bylo, nikt nie ma za zle ze Chiccoo organizuje takie rzeczy, ale fajnie by bylo gdyby rzucil temat pierw w forum dla przyjaciol, zeby przy organizacji takiego spota inni mogli sie rowniez wypowiedziec. I caly ten bajzel chodzi tylko i wylacznie o to.

Amen.