Pola Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) Po co sie unosisz?- nerwy i przekleństwa nic nie dadzą.Forest Twoje terminy też przemyślę- ogródek mam spory więc dużo ludzi się w nim zmieści. :D1.Skoro wiesz lepiej co i gdzie mam to jestem pod dużym wrażeniem.2.Na Bardzo wpisy/wpłaty były do 1 sierpnia więc temam jest zamknięty- kto się wpisał i zapłacił jedzie reszta nie.3.Premedytacja nic nie robię tylko daje następny termin (propozycja daty) jestem Przyjacielem klubu więc tylko tutaj mogę pisac na temat spotkań klubowych.Nie mam zamiaru Ciebie na siłę uszczęśliwiać i namawiać do uwalenia się w Boszkowie które zaproponowałem, pojedziesz do Barda masz bliżej to tam się nawalisz- tam jesteś juz na liścieWpisy/ wpłaty były do 1,09,12 na Bardo więc temat zamknięty.No właśnie Klubowicze czego nie organizują, to całą reszta Przyjaciół klubu i forumowiczów mają wam się dostosowywać, my nic nie możemy na forum?Wychodzi na to że TYLKO klubowicze mają coś do powiedzenia a my idziemy w non stop w Waszym cieniu, jak tak cały czas będzie robione ty my nigdy nie awansujemyWielkie zamieszanie robiliście z Nysą #2- i po co jak nikt z Was Klubowicze nie był?- co wam dało to pisanie, jaki cel mieliście w tym?A zresztą reszta Klubu była i bardzo dobrze się bawiła, wypiliśmy za 5oula i za reszta nie płakaliśmy tylko sie bawiliśmy jka przyjaciele/znajomi- zwał jak zwał.Nysa #1- klikanie klikanie o Klubowicze robią zlot Klubowy wielkie halo i co ... TYLKO Forest był z rodzina na 1 dzień.Teraz proponuje Boszkowo i znów się zaczyna pisać/ lamentować?- skoro dana osoba wie że nie będzie, nie interesuje ją towarzystwo cyt Piotra "nawalenie się" to po co wcina się w temat i go zaśmieca?:grill: bmw_beerNikt z nas nie był na Nysie #2, bo termin był ustalony pod Ciebie i tych którzy byli na Nysie #1- proste. Ba nawet część "przyjaciół klubu" chciała przesunąć termin dla większosci, jedynie Tobie nie pasowało.Poza tym nie dziw się, że nie było nikogo z klubowiczy, więkoszości nie pasowało, o czym pisali w temacie, ale zbytnie Cie to nie obeszło.Nysa # 1 - słabo czytasz, to równiez nie nasz zlot, dlatego był umieszczony w "O wszystkim o niczym".Awanse, ciekawe rzeczy opowiadasz. Myślisz, że takim zachowaniem awansujecie? Ty na pewno nie, a wiesz czemu nadal jesteś tylko, albo i aż w Twoim przpadku przyjacielem klubu? Bo ***** robisz. Powiedz mi, co zrobiłes dla klubu, w co się zaangażowałeś ( oprócz oczywiście orgaznizacji Nysy #2)?Inni angażują się, Energy, Przemo, Lijo, Dyziu (przepraszam jak kogoś pominełam), czy to jeżeli chodzi o pomoc w zlocie dla Renaty, czy w głupim układaniu opon na redeco, czy w czymś jeszcze innym, a Ty? Co Ty takiego robisz?Naprawdę idź sobie stąd, założ swój klub,bierz swoją plenerową ekipę, która podarzy za Tobą, zarządaj tak jak Ci wygodnie, "organizuj" wypady plenerowe co weekend, sprzedawaj części na prawo i lewo, ładuj dowcipy na picet stron, ale nie w****iaj ludzi takim zachowaniem, nie rozpierdalaj tego na co niektórzy pracowali kilka lat. Za nic masz zasady i regulamin ( nie zapomnij pominąc ich na swoim forum). Miałam się nie dać sprowokować, ale ***** nie mogę, jak widzę takiego egoistę i cwaniaka jak Ty :banned:Tak nie możemy zabronić ludziom wyboru miejsca spotkania, jedni wolą rybki inni akwarium Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez Pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 No to ***** grubo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 jeśli chodzi o pokoje to polecam ośrodek Tepsa. najlepsze warunki za tą kase co wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Pola pojechałaś mi mocno, szczerze i za to Ci dziękuję.uklon_bmw Ja nie chcę już komentować/cytować Klubowiczów postów bo nie widzę sensu dalszej wymiany zdań Boszkowo VS Bardo. Chciałem dobrze ale ponownie zostałem tym złym, najgorszym co nic nie może: - regulamin spotów/zlotów Maxbimmera - Nysa #2 - Boszkowo Niech prowadzą nas dalej Klubowicze, a my idźmy w ich cieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Nie musicie iść w cieniu, możecie założyć własny klub, z własnymi zasadami.Powtórze po raz kolejny:-założenie tematu na forum przyjaciół klubu i nie byłoby sprawy ( może ktoś z nas tez chciałby pojechać?). Zrobiłeś to po swojemu i okej. Nie chcesz z nami współpracować, my nie chcemy z Tobą.A na spotkania z góry ustalonym terminem można umawiac się na facebooku czy innych portalach.Takie panują tutaj zasady, nikt nikogo nie trzyma na siłę. Z tego co wiem istnieją inne fora BMW, napewno bardziej tolerancyjne, przyjaźnie nastawione do wszystkich i organizujące spoty co tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Niech prowadzą nas dalej Klubowicze, a my idźmy w ich cieniu. Nie rób z siebie męczennika teraz .... Zakładaj własny klub ... zabierz swoją ekipę .... i nie trać czasu na bycie w cieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 ale ***** Mexyk:shock::shock::shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Meksyk (Meksykańskie Stany Zjednoczone, hiszp. – México, Estados Unidos Mexicanos, Méjico, nah. Mēxihco) przemo,pisz poprawnie:lol: chciałem wziąć udział w dyskusji,ale skupiłem się na ostatnim poście,bo reszta nie nadaje się do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Meksyk (Meksykańskie Stany Zjednoczone, hiszp. – México, Estados Unidos Mexicanos, Méjico, nah. Mēxihco)przemo,pisz poprawnie:lol: chciałem wziąć udział w dyskusji,ale skupiłem się na ostatnim poście,bo reszta nie nadaje się do komentowania specjalnie SE tak napisałem...:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Chciałem dobrze ale ponownie zostałem tym złym, najgorszym co nic nie może: Chiccoo nie masz chyba 5 lat wiec prosze wyjasnij mi to co napisales. Z naszej strony byla tylko prosba/ustalenia zeby o wszystkich tematach o spotach/spotkaniach ktore maja buc wrzucone na forum dogadywac na forum PK Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Mordulec, Pola ... nie chodzi o to by zakładać własny klub/pod kluby- nie na tym widz polega. Fajnie by było gdyby każdy na forum miał możliwości dania tematu wyjazdu/spotkania, a ostatnio wygląda to tak że tylko Klubowicze mogą proponować zloty/spoty- chodzi mi tylko o to i wyłącznie o to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Po los ekipos i pasji dziwisz sie? Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Mordulec, Pola ... nie chodzi o to by zakładać własny klub/pod kluby- nie na tym widz polega.Fajnie by było gdyby każdy na forum miał możliwości dania tematu wyjazdu/spotkania, a ostatnio wygląda to tak że tylko Klubowicze mogą proponować zloty/spoty- chodzi mi tylko o to i wyłącznie o to. Kilka słów na temat podforum PK To żeby uciąć wszelkie spekulacje .... to podforum powstało po to aby wspólnie z przyjaciółmi klubu uzgadniać pewne szczegóły imprez / planować nowe imprezy itd itp DOSTĘP ... do tego podforum mają Klubowicze i Przyjaciele Klubu Ja******lę, co tu jest takiego ciężkiego do zrozumienia ?????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Ja******lę, co tu jest takiego ciężkiego do zrozumienia ?????????????????????????? Forest daj spokój on to robi celowo .... wie , że raz mu pisaliśmy żeby propozycje terminów wyjazdów uzgadniał z pozostałymi na forum przyjaciół ... teraz zrobił dokładnie to samo .... i pali głupa , że o co chodzi ... czemu się czepiamy itd itp. .... domena to 9,90zł + serwer jakieś 10-20zł na miesiąc i niech działa ... jaki problem .... Pasja Bis albo Los Eskimos albo coś jeszcze innego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Mordulec, Kosa lub Forest proszę zamknijcie ten temat i zapomnijmy o sprawie nie jesteśmy tu po to aby kłócić się jak przekupy na targu. Pamiętam temat że podobno kultura jest na forum itd tu nie pokazujemy tego jakoś. Może planując spoty podobne do Barda czy być może wyjazdu w góry spróbujmy zrobić alternatywne spotkanie w tym samym czasie dla tych co nie są zainteresowani pływaniem lub wspinaniem się po górach. Wiadomo nie każdy z nas ma takie same potrzeby wypoczynku. Jesteście grupą ludzi co planują wszystko organizują i jesteśmy za to wdzięczni. Jednak padły słowa że się nie udzielamy w sprawach klubowych ( tu chodzi o Chiccoo ) ale tak naprawdę np jak mogę się udzielać poza tym że pisze na forum i jestem na spocie jak nie mam pojęcia co tak naprawdę się dzieje w klubie. Wy załatwiacie wszystko i nie dajecie nam całej reszcie szansy wykazania się i tym samym pomocy w organizacji. Jest super ale dostajemy gotowce. Z tego co przez taki krótki czas jaki upłyną od mojej rejestracji mogę śmiało powiedzieć że jesteśmy zgraną ekipą. Nie widzę sensu aby zakładał ktoś nowe forum ktoś inny odchodził I.T.P. to takie trochę dziecinne prawda?. Przedyskutujcie to na spokojnie na kanale PK dojdźcie do porozumienia podzielcie się obowiązkami i bawmy się dalej. Bo z doświadczenia wiem że kłótnie i przepychanki niczemu dobrze nie służą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Może planując spoty podobne do Barda czy być może wyjazdu w góry spróbujmy zrobić alternatywne spotkanie w tym samym czasie dla tych co nie są zainteresowani pływaniem lub wspinaniem się po górach. Wiadomo nie każdy z nas ma takie same potrzeby wypoczynku. Tak jak pisałem , załóżcie razem z Chiccoo alternatywny klub i możecie robić alternatywne spoty w tym samym czasie nawet o tej samej godzinie nawet na tym samym parkingu pod Decathlonem .... Jesteście grupą ludzi co planują wszystko organizują i jesteśmy za to wdzięczni. Jednak padły słowa że się nie udzielamy w sprawach klubowych ( tu chodzi o Chiccoo ) ale tak naprawdę np jak mogę się udzielać poza tym że pisze na forum i jestem na spocie jak nie mam pojęcia co tak naprawdę się dzieje w klubie. Wy załatwiacie wszystko i nie dajecie nam całej reszcie szansy wykazania się i tym samym pomocy w organizacji. Jest super ale dostajemy gotowce. Z tego co przez taki krótki czas jaki upłyną od mojej rejestracji mogę śmiało powiedzieć że jesteśmy zgraną ekipą. Nie widzę sensu aby zakładał ktoś nowe forum ktoś inny odchodził I.T.P. to takie trochę dziecinne prawda?. .... chciałeś pomóc , wykazać się ??? .... fajnie , szkoda że nie pomogłeś przy tak prozaicznych kwestiach jak układanie trasy na redeco , zamiataniu toru czy na sam koniec na poukładaniu opon na miejsce .... albo chociażby czymś wymagającym jeszcze mniej wysiłku fizycznego ... np. przy pomiarach czasu przejazdów i zapisywaniu go na kartkę ... zapytałeś kogokolwiek na torze o to czy w czymś pomóc czy sobie po prostu grilowałeś ?? .... pytam serio bez ironii i sarkazmu ... Rzeczywiście masz rację , załatwiamy większość spraw do końca , żeby później nie świecić oczami przed ludźmi na spocie ... bo w teorii na forum cała masa chętnych osób do pomocy a na torze sami musimy w kilka osób wszystko układać bo reszta się rozkłada z browarami i kiełbasą ... sory ale tak to wygląda .... dlatego jak chcesz robić alternatywę to bardzo proszę .... zakładaj forum z Chiccoo i działajcie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 .... chciałeś pomóc , wykazać się ??? .... fajnie , szkoda że nie pomogłeś przy tak prozaicznych kwestiach jak układanie trasy na redeco , zamiataniu toru czy na sam koniec na poukładaniu opon na miejsce .... albo chociażby czymś wymagającym jeszcze mniej wysiłku fizycznego ... np. przy pomiarach czasu przejazdów i zapisywaniu go na kartkę ... zapytałeś kogokolwiek na torze o to czy w czymś pomóc czy sobie po prostu grilowałeś ?? .... pytam serio bez ironii i sarkazmu ... Wiesz co Mordulec spodziewałem się po tobie czegoś więcej. Wyobraź sobie że nie miałem czasu nawet grillować starałem się pomóc klubowiczowi przy jego aucie. Faktycznie opon ani nie rozkładałem anie ich nie zbierałem czasów tez nie mierzyłem ani nie byłem podczas ich kręcenia jednak nie dla tego że miałem to w dupie tylko z braku czasu. Poza tym przedstawiłeś jednostkową sytuacje i był to trochę cios poniżej pasa. Hmmm jakoś jestem mniej zmotywowany do kolejnych działań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Wiesz co Mordulec spodziewałem się po tobie czegoś więcej. Wyobraź sobie że nie miałem czasu nawet grillować starałem się pomóc klubowiczowi przy jego aucie. Faktycznie opon ani nie rozkładałem anie ich nie zbierałem czasów tez nie mierzyłem ani nie byłem podczas ich kręcenia jednak nie dla tego że miałem to w dupie tylko z braku czasu. Poza tym przedstawiłeś jednostkową sytuacje i był to trochę cios poniżej pasa. Hmmm jakoś jestem mniej zmotywowany do kolejnych działań. A czego się po mnie spodziewałeś ?? ... zapytałeś to Ci odpowiedziałem na konkretnym przykładzie .... bardzo prostym przykładzie .... może faktycznie coś tam działałeś przy lampach u kogoś teraz pamiętam , że coś modziłeś ... ale odpowiedź była ogólna ... sporo osób marudzi , że się nie może wykazać ... a przy większości spotów jak trzeba się czymś zająć to większość ma to w dupie .... rozkłada grila .... i ma podejście na zasadzie "weźcie i zróbcie" ... dlatego to o czym wcześniej pisałem jest realizowane przez 6-7 osób a jest przy tym trochę pracy ... Więc wytłumacz mi jak chcesz nam pomóc przy organizacji ?? bo ja tego nie rozumiem .... Ogólnie jak to czytam to co raz bardziej odechciewa mi się organizowania czegokolwiek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Bardzo się ciesze że sobie przypomniałeś i jest mi nawet trochę przykro że nie maiłem czasu wam pomóc. Będą kolejne spoty i napewno moja pomoc otrzymacie. Ale wytknąłeś mi na pierwszy plan to że byłem gdzieś raz i nie pomogłem troszkę to nie taktowne. Poza tym podałem przykład na samym sobie co by klubowicze nie mieli pretensji że poruszam temat w ich imieniu. Jak chcemy pomoc ? Jeśli zostaną wyznaczone odpowiednie wytyczne do publicznej wiadomości nie jedna osoba napewno zechce się zająć sprawami organizacyjnymi w ten czy inny sposób, jesteśmy dorosłymi ludźmi i podstawowe sprawy każdy z nas potrafi załatwić. Jest tego tylko jeden warunek trzeba najpierw o tym wiedzieć, a nie przeczytać na forum ze jest już wszystko zorganizowane. Zapewniam Was że będzie łatwiej wszystkim i wy będziecie mieli mniej na głowie. Zaznaczę że ta kwestia pomocy nie tyczy się tylko mojej osoby ale jest nas zapewne chętnych tu wielu. Napewno nie maja tego w dupie. Nie ma się co spierać przynajmniej ja nie widzę w tym żadnych korzyści. Myślę że Chicco też nie zrobił tego specjalnie po prostu postawił alternatywne spotkanie dla tych , którzy nie byli zainteresowani spotkaniem w Bardzie, dodam że faktycznie zrobił to po terminie zbiórki zapisanych już wcześniej ludzi, ale to zupełnie inny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 O zauważyłem że dostałem od Was nagrodę czyli degradacje na forumawicza. I za to że mówiłem co myślę na forum, że zaproponowałem spotkanie dla spóźnialskich w terminie gdzie w Bardzie nie było mozliwości już na zabawę 2/3 dniową i spływ? Pięknie Klubowicze pięknie tylko szkoda że na siebie tez nie patrzycie jak przesadzacie i banów/ degradacji sobie nie robicie za gwiazdki w postach- np. czytając ten temat sprawdzcie kto bluzga w postach **** i nic, a kto jest "grzeczny" bez *** i forumowiczem zostaje. Dostałem kiedyś upomnienia i bany za odjechane blaszki- że pisałem posty 3/4 pod sobą tylko że wszystko w jednym poście nie napiszę więc inaczej zabawy nie mogę kontynuować !!!!- więc kara musi być i juz nie ważne jaka sytuacja za co i czemu- tu ulga powinna być dla mnie jak nic. Rozumiem Mati dostał forumowicza i później skasowany z forum za bluzgi i "za nie smaczne wypowiedzi" którymi jechał mimo ostrzeżeń- spoko, ale ja za to za że tylko głośno pisałem co myślę i co proponuję? Pola wracając Twojego posta co pojechałaś po mnie, jeszcze raz dzięki za szczerość lepiej prosto sie dowiedziec niż za plecami. Ale wracając do sedna, czyli "Renaty" i radeko nic nie robiłem?-hmmm zobacz że na rezerwę się wpisałem i fuksem sie pojawiłem więc co do pomocy nie było mowy- miejsca obstawione były, ostatnie radeco mnie nie było, wcześniejsze- jak byłem to mierzyłem czasy z Forestem i później za Śliwą na dwóch spotkaniach, Gostyń sędzia- dwa spotkania. Jest jeszcze troszkę tematów mojej pomocy w Klubie ale co da wypominanie. Spoko loko przeżyję to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 O zauważyłem że dostałem od Was nagrodę czyli degradacje na forumawicza.I za to że mówiłem co myślę na forum, że zaproponowałem spotkanie dla spóźnialskich w terminie gdzie w Bardzie nie było mozliwości już na zabawę 2/3 dniową i spływ? Pięknie Klubowicze pięknie tylko szkoda że na siebie tez nie patrzycie jak przesadzacie i banów/ degradacji sobie nie robicie za gwiazdki w postach- np. czytając ten temat sprawdzcie kto bluzga w postach **** i nic, a kto jest "grzeczny" bez *** i forumowiczem zostaje. Dostałem kiedyś upomnienia i bany za odjechane blaszki- że pisałem posty 3/4 pod sobą tylko że wszystko w jednym poście nie napiszę więc inaczej zabawy nie mogę kontynuować !!!!- więc kara musi być i juz nie ważne jaka sytuacja za co i czemu- tu ulga powinna być dla mnie jak nic. Wyleciałeś z grupy przyjaciół bo nie potrafiłeś korzystać z forum Przyjaciół Klubu .... albo działamy wspólnie albo każdy na własną rękę .... wolisz robić własne spoty/zloty ... rób ... nikt Ci nie zamierza w tym przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Wiedziałem że się udzielisz moim postem bo jesteś "cięty na mnie" ostatnio- dogadywaniem co widać to po postach i słyszałem o tym tez na Nysie #2 1. Mordulec nie robię swoich zlotów/ spotów to mylisz pojęcia tak jak wcześniej było zamieszanie- spoty/ zloty mogą robić TYLKO klubowicze więc cos tu nie gra... 2. forumowicze nie mają dostępu do PK, a oni tez chcą/ uczestniczyli w Nysie #2 i na innych spotkaniach, a tam nie mają możliwości zobaczenia kiedy i gdzie się się odbędzie więc mają blokadę. 3. A co do wylecenia to kto zadecydował o tym?- chciał bym wiedzieć kto. 4 A co do degradacji to forumowicza to ciekawy jestem czy poleca tez inne głowy osób które zrobiły sobie Nysę #2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Wiedziałem że się udzielisz moim postem bo jesteś "cięty na mnie" ostatnio- dogadywaniem co widać to po postach i słyszałem o tym tez na Nysie #2 Hipokryzji mi nie możesz zarzucić piszę to co myślę i nie owijam w bawełnę .... nie trawię Twojego postępowania wobec pozostałych na forum ... liczy się wyłącznie to żeby Tobie pasowało resztę o którą pozornie się martwisz , że nie mają dostępu do informacji .... masz zwyczajnie w dupie ... 1. Mordulec nie robię swoich zlotów/ spotów to mylisz pojęcia tak jak wcześniej było zamieszanie- spoty/ zloty mogą robić TYLKO klubowicze więc cos tu nie gra... Przy poprzednim terminie Nysy zrobiłeś zamieszanie .... zamiast uzgodnić na forum Przyjaciół Klubu .... wybrałeś termin wygodny wyłącznie dla Ciebie bez możliwości przesunięcia +/- tydzień bo pojechałeś sobie na wakacje .... i miałeś w dupie pozostałe osoby które też miały ochotę się wybrać do Nysy. 2. forumowicze nie mają dostępu do PK, a oni tez chcą/ uczestniczyli w Nysie #2 i na innych spotkaniach, a tam nie mają możliwości zobaczenia kiedy i gdzie się się odbędzie więc mają blokadę. Napiszę to po raz kolejny .... od ustalania terminów spotów miałeś Forum Przyjaciół Klubu .... zamiast tam uzgadniać terminy wyjazdów , zacząłeś robić spoty z terminem ustalonym tylko przez Ciebie bez konsultacji z resztą ekipy .... Więc skoro tak bardzo chcesz coś organizować ..... o ile kurna rozbicie namiotu można nazwać organizacją .... to proszę bardzo organizuj za pośrednictwem jakiegokolwiek portalu społecznościowego .... myślę , że masz dodanych wszystkich Twoich znajomych którym pasują Twoje terminy zlotów .... więc w czym problem. 3. A co do wylecenia to kto zadecydował o tym?- chciał bym wiedzieć kto. Ankieta na klubowym ... głosowanie .... i wyleciałeś .... 4 A co do degradacji to forumowicza to ciekawy jestem czy poleca tez inne głowy osób które zrobiły sobie Nysę #2 A ktoś jeszcze zakładał temat z Nysą 2.0 ?? ... bo jeśli dobrze widzę to Ty go założyłeś http://www.maxbimmer.pl/f19/nysa-summer-patrol-2-3-5-08-2012-a-18590/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 @chiccoo nie wyleciałeś za Nysę, tylko za ten temat, czyli za to że kolejny raz robisz "partyzantkę", mimo upomnień. Nie umiesz/nie chcesz/ masz to gdzieś..... dostosować się do zasad, trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Ja jestem taki że lepiej czasem przemilczeć i nie mówić- ratuje to często tyłek A jak juz musze to wale prosto w twarz, a nie na forum i tu jest różnica między nami Maxbimerowcami. Tyle razy się widzieliśmy i jakoś nic nie powiedziałem mi. Nie wygramy z Wami bo jesteście "wyżej" - nam ostrzeżenia dajecie/ bany my wam nie możemy choć jest za tez za co. Pisać już nie chce na ten temat- Klubowicze VS reszta forum bo nic nie wskóram bo jestem "na dole" i nie chce skończyć jak Mati swoim postem na temat Mordulca. Ps. Jaka bys był na Nysie #2 posłuchał byc troszkę na swój temat / klubowiczów. Kończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi