chiccoo Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Była Nysa #1 i #2 więc proponuję następne spotkanko 7-9 września. Proponuje Boszkowo k.Leszna Boszkowo - Portal miłośników Boszkowa | e-boszkowo.pl które zaproponowałem jako następne miejsce relaksu Bimbrów na Nysie #2 Ciepło jeszcze będzie to można w namiociku lub domek jak kto woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Trudno sie okreslic teraz ale jak bedzie mozliwosc to czemu nie. Pewnie w ostatniej chwili podejmiemy decyzje jak to ostatnio bywa w naszym przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 się zobaczy...:gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 hmm niestety mnie nie będzie będe wypoczywał w ciepłych krajach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 ***** cziko moglbys nie wpierdalac sie z terminami jezeli jest juz jakis zajety ? choc z szacunku do innych moglbys to robic ostatnie ostrzezenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) Proponuję byś założył jeszcze jakiś temat spotu w terminach: - 16 września - 22 września - 28-30 września i jak się postarasz zdążysz jeszcze z 18 sierpnia Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 7-9 września. z terminami jezeli jest juz jakis zajety ? czyli :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Jeśli wszystko się już wyjaśni i termin będzie na sztywno ustalony, a będzie mi przestępny napewno się wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 co czyli ? gdzie sa ustalone spoty klubowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 mnie to tam ani grzeje ani ziębi czy to boszkowo czy to kajaki,kto będzie chciał na kajaki to pojedzie z WAMI ,a kto inny może nawalić sie do upadłego i po wystawiać tyłek do aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Już raz to przerabialiśmy z Nysą .... widzę , że Chiccoo w dupie masz naszą prośbę o przedyskutowaniu terminu na forum przyjaciół klubu tak żeby pasowało większej ilości ... a co najgorsze robisz to z pełną premedytacją mimo że wiesz , że dokładnie w tym samym dniu robimy spota na spływie pontonowym w Bardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Nie będę robił 250 km żeby się nawalić, poza tym Nysa jest znacznie bliżej, jest wiele fajnych miejsc w naszej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Jak dla mnie TO NIE JEST ZLOT KLUBOWY, więc olewam mimo, że bedziemy mieli urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 mnie to tam ani grzeje ani ziębi czy to boszkowo czy to kajaki,kto będzie chciał na kajaki to pojedzie z WAMI ,a kto inny może nawalić sie do upadłego i po wystawiać tyłek do aparatu Tak ale glownie chodzi i to zeby cokolwiek bylo robione nie kolidowalo z innymi spotami. A cziko ma to w dupie. Ludzie moga miec wybor ale po co stwarzac takie sytuacje Co do mojego wyrazenia ' spotu klubowe' chodzilo mi ze najpierw mozna sprawdzic czy w tym terminie w spotach/zlotach klubowicze czegos dla ludzi nie organizuja. Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 ***** cziko moglbys nie wpierdalac sie z terminami jezeli jest juz jakis zajety ? Po co sie unosisz?- nerwy i przekleństwa nic nie dadzą. Forest Twoje terminy też przemyślę- ogródek mam spory więc dużo ludzi się w nim zmieści. Chiccoo w dupie masz naszą prośbę o przedyskutowaniu terminu na forum przyjaciół klubu tak żeby pasowało większej ilości ... a co najgorsze robisz to z pełną premedytacją mimo że wiesz , że dokładnie w tym samym dniu robimy spota na spływie pontonowym w Bardzie. 1.Skoro wiesz lepiej co i gdzie mam to jestem pod dużym wrażeniem. 2.Na Bardzo wpisy/wpłaty były do 1 sierpnia więc temam jest zamknięty- kto się wpisał i zapłacił jedzie reszta nie. 3.Premedytacja nic nie robię tylko daje następny termin (propozycja daty) jestem Przyjacielem klubu więc tylko tutaj mogę pisac na temat spotkań klubowych. Nie będę robił 250 km żeby się nawalić Nie mam zamiaru Ciebie na siłę uszczęśliwiać i namawiać do uwalenia się w Boszkowie które zaproponowałem, pojedziesz do Barda masz bliżej to tam się nawalisz- tam jesteś juz na liście Co do mojego wyrazenia ' spotu klubowe' chodzilo mi ze najpierw mozna sprawdzic czy w tym terminie w spotach/zlotach klubowicze czegos dla ludzi nie organizuja. Wpisy/ wpłaty były do 1,09,12 na Bardo więc temat zamknięty. No właśnie Klubowicze czego nie organizują, to całą reszta Przyjaciół klubu i forumowiczów mają wam się dostosowywać, my nic nie możemy na forum? Wychodzi na to że TYLKO klubowicze mają coś do powiedzenia a my idziemy w non stop w Waszym cieniu, jak tak cały czas będzie robione ty my nigdy nie awansujemy Wielkie zamieszanie robiliście z Nysą #2- i po co jak nikt z Was Klubowicze nie był?- co wam dało to pisanie, jaki cel mieliście w tym? A zresztą reszta Klubu była i bardzo dobrze się bawiła, wypiliśmy za 5oula i za reszta nie płakaliśmy tylko sie bawiliśmy jka przyjaciele/znajomi- zwał jak zwał. Nysa #1- klikanie klikanie o Klubowicze robią zlot Klubowy wielkie halo i co ... TYLKO Forest był z rodzina na 1 dzień. Teraz proponuje Boszkowo i znów się zaczyna pisać/ lamentować?- skoro dana osoba wie że nie będzie, nie interesuje ją towarzystwo cyt Piotra "nawalenie się" to po co wcina się w temat i go zaśmieca? :grill: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Forest Twoje terminy też przemyślę Nie myśl - działaj. A najlepiej to wogóle porozpierdalaj wszelkie zaplanowane zloty swoimi pomysłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Chiccoo świadomie czy nieświadomie dążysz do podziału w klubie ... prosiliśmy Cię o ustalanie terminów z resztą ekipy .... olałeś to z góry na dół ... OK , Twoja sprawa ... ale skoro chcesz iść pod prąd to proszę bardzo .... nasza propozycja załóż własne forum zabierz stąd swoich wyznawców i rób imprezę w nysie czy tam w bożkowie co tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Panowi nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Wpisy/ wpłaty były do 1,09,12 na Bardo więc temat zamknięty. Wiec temat w istocie jest zamknięty. Ale w istocie dajmy szanse innym na spotkanie się niech będzie jakaś alternatywa. Bardu super sprawa i podziwiam was za pomysły, jednak spływ dyskwalifikuje mnie gdyż nie pojadę tam z dzieciakami, chyba sami rozumiecie. Spotkanie w Boszkowie czy Nysie a nawet w Karpaczu jest tego idealna alternatywą. Wiec nie ma się co spinać mamy się wspólnie bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Panowi nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Wiec temat w istocie jest zamknięty. Ale w istocie dajmy szanse innym na spotkanie się niech będzie jakaś alternatywa. Bardu super sprawa i podziwiam was za pomysły, jednak spływ dyskwalifikuje mnie gdyż nie pojadę tam z dzieciakami, chyba sami rozumiecie. Spotkanie w Boszkowie czy Nysie a nawet w Karpaczu jest tego idealna alternatywą. Wiec nie ma się co spinać mamy się wspólnie bawić. Ja jade z 2 letnim synem. Pawel z karolna z 2 letnia corka mordulec z Paulina z 4 miesieczna Patrycja. Ale no nic na sile A na tego typu spoty cziko to umawiaj sie na naszej klasie jak nie zgadzasz sie na ustalone zasady (omawianie spotkan na forim PK) Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Panowi nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Wiec temat w istocie jest zamknięty. Ale w istocie dajmy szanse innym na spotkanie się niech będzie jakaś alternatywa. Bardu super sprawa i podziwiam was za pomysły, jednak spływ dyskwalifikuje mnie gdyż nie pojadę tam z dzieciakami, chyba sami rozumiecie. Spotkanie w Boszkowie czy Nysie a nawet w Karpaczu jest tego idealna alternatywą. Wiec nie ma się co spinać mamy się wspólnie bawić. Popieram w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) Panowi nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Wiec temat w istocie jest zamknięty. Ale w istocie dajmy szanse innym na spotkanie się niech będzie jakaś alternatywa. Bardu super sprawa i podziwiam was za pomysły, jednak spływ dyskwalifikuje mnie gdyż nie pojadę tam z dzieciakami, chyba sami rozumiecie. Spotkanie w Boszkowie czy Nysie a nawet w Karpaczu jest tego idealna alternatywą. Wiec nie ma się co spinać mamy się wspólnie bawić. Słabo czytałeś ten temat o Bardzie , część jedzie na spływ reszta jedzie na grila. Popieram w 100% Popieraj sobie w 200% . Nikt nikogo nie trzyma , szerokiej drogi do Karpacza Bożkowa czy gdzie tam jeszcze Chiccoo wymyśli . Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 prosiliśmy Cię o ustalanie terminów z resztą ekipy ....olałeś to z góry na dół Reszta ekipy- kogo masz na myśli? Jeśli ludzi z Nysy #2 ustaliłem wstępnie ze wszystkimi, teraz dałem to na forum by reszta ludzi wiedziała więc w czym problem widzisz? I widzisz jesteś jedną z osób która wie że nie przyjedzie, wie że temat Barda zamknięty został z dniem 1,08,12, a nadal dążysz do nieporozumień tylko w jakim celu, po co? A pod prąd nie idę, tylko chcę by wszyscy razem miło czas spędzali. Kto nie zdążył na Bardo- wpis/zapłata, może być na Boszkowie- ważna jest zabawa i relacja między ludźmi. Tylko po co kłótnie, dogadywanie sobie- one nic dobrego nie wnoszą na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Reszta ekipy- kogo masz na myśli?Jeśli ludzi z Nysy #2 ustaliłem wstępnie ze wszystkimi, teraz dałem to na forum by reszta ludzi wiedziała więc w czym problem widzisz? I widzisz jesteś jedną z osób która wie że nie przyjedzie, wie że temat Barda zamknięty został z dniem 1,08,12, a nadal dążysz do nieporozumień tylko w jakim celu, po co? A pod prąd nie idę, tylko chcę by wszyscy razem miło czas spędzali. Kto nie zdążył na Bardo- wpis/zapłata, może być na Boszkowie- ważna jest zabawa i relacja między ludźmi. Tylko po co kłótnie, dogadywanie sobie- one nic dobrego nie wnoszą na forum. No to skoro uzgodniłeś tylko wśród wąskiej liczby znajomych z Nysy to po co to wrzucasz na forum ?? przecież z resztą forumowiczy niczego nie ustalałeś ?? Piszesz o Bardzie a zamknięcie listy i wpłaty dotyczyły tylko spływu pontonowego ..... grilowanie jest za darmo , więc słaby argument. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Słabo czytałeś ten temat o Bardzie , część jedzie na spływ reszta jedzie na grila.Popieraj sobie w 200% . Nikt nikogo nie trzyma , szerokiej drogi do Karpacza Bożkowa czy gdzie tam jeszcze Chiccoo wymyśli . Może istotnie mam kłopoty z czytaniem jednak podaje listę na grilla na spocie w Bardzie. LISTA SPŁYW: 1. Pola 2. Piotr 3. Kosa 4. Paulina & Patryk (moze Alina & Adam, ale musimy spytać) 5. Karolina, Paweł i Zuzia 6. Madziulka&Krzysiek 7. Forest LISTA NA GRILA 1. Mordulec z córką Patrycją Mogła faktycznie umknąć moim oczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi