sebo293 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Taaa właśnie widzać jak go WYKAŃCZA i to na amen ........... :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Ja to bym powiedział tak idiota bo za auto chce pewno sporo kasy napewno a jak tak dalej przytrzyma na nic to mu się nie zda bo na końcu na złom odda a naprawdę piękne autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 będę męczyć....a tak btw-kto zna konsekwenckje niedopełninia obowiązku przerejestrowania? ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Na obecna chwile z tego co się orientuje to już nie ma 30 dniowej konieczności rejestracji pojazdu w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Wilkov jest obowiązek 30 dniowy, ale jak się spoznisz to nie ma kary, z tego co pamiętała jedna panienka z rejestracji to rekordzista rejestrował pojazd, bodajże ciągnik rol. a umowę miał z roku 1986 hehe Tapatalkfonicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Dobrze Piotrze mówisz jednak trzeba ,a przynajmniej należy rozliczyć się z Urzędem Skarbowym. Pytanie: Zakupiłam samochód i niedługo minie termin 30 dni do jego przerejestrowania. W związku z tym szukam odpowiedzi na następujące pytanie: Co się stanie jeżeli nie przerejestruje samochodu w wymaganym terminie? Odpowiedz: Za niespełnienie tego obowiązku nie jest przewidziana żadna kara. Jedyne konsekwencje jakie mogą Panią czekać to kara z Urzędu Skarbowego, jeżeli w ciągu 14 dni od zakupu pojazdu nie przedłoży Pani odpowiednich dokumentów związanych z zakupem samochodu. Jednak w wypadku tego drugiego, każda sprawa jest rozpatrywana indywidualnie i nie ma tutaj z góry ustalonych stawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 heh co do skarbówki to są jaja ja spóżniłem się tylko dwa dni, czyki poszedłem do skrbówki po 16 dniach zapłaciłem podatek i po miesiącu przychodzi awizo, a w nim wezwanie do skarbówki w charakterze przestępcy skarbowego, kure myślę sobie o co hodzi co ja przeskrobałem he he skończyło się na 50zł mandacie skarbowym:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Skarbówka to inna bajka .... to trzeba obowiązkowo uregulować. Natomiast za NIEprzerejestrowanie nie ma jakichś sankcji .... tyle tylko , że trzeba z umowami jeździć .... no i jak ktoś pod******li tablice to czasem trzeba wyrabiać duplikaty na drugim końcu polski :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 generalnie właśnie tą obecną bunie nie przerejestrowywałem aż ponad pół roku z powodu przeprowadzki i czekałem na meldunek stały na nowym mieszkaniu i po połowie roku nikt mi nic nie mówił pyta czy coś takiego, he he tylko skarbowy się doczepił:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 ja byłego Passata przerejestrowałem po 2 latach i też w urzędzie nikt o nic nie pytał najważniejsze OC i przegląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 znalazłem foty z 2008 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Piękna:bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 szkoda zeby sie zmarnowala, chromy były nietkniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Niebieska Dama:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Eh szkoda że jakiś dzidek kupił auto i tak zapuszcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 prawdziwy klasyk a szkoda. Niedługo jak ruda się weźie lepiej do roboty nie będzie co ratować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 [ATTACH=CONFIG]22481[/ATTACH] dzis w Legnicy widzialem takie cacuszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 [ATTACH=CONFIG]22482[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22483[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22484[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22485[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22486[/ATTACH] no i jeszcze takie gablotki na zywo robia zdezol w glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 te wklejone zdjecia nijak sie maja do tematu posta :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Niestety to fakt te auta są egzemplarzami kolekcjonerskimi nie jakimiś opuszczonymi i zanidbanymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Niestety to fakt te auta są egzemplarzami kolekcjonerskimi nie jakimiś opuszczonymi i zanidbanymi fakt faktem ale ten temat najbardziej odpowiada(ZAPOMIANE BMW) chyba niewarto zakladac nowego tematu dla paru fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 tyle ze o nich nikt nie zapomniał a stare bmw to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi