Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nową ale zamiennik jeśli kolega będzie chciał oddam ją za 50zł tylko najlepiej odebrać osobiście w Legnicy.

Mam jeszcze komplet lamp tylnych w ładnym stanie z pomarańczowym kierunkiem do spylenia za komplet również 50zł i oddam.

Cały temat do kubła

1. Autor tematu nie zadał sobie trudu żeby założyć go zgodnie z regulaminem działu

2. Dyskusja o dupie maryni .... jak masz coś do opędzenia to nie śmieć w tym temacie tylko napisz na PW

... czy to naprawdę jest takie ***** trudne ??

Kolego Mordulec jesli dla ciebie temat jest o dupie maryni to po co czytasz i odpisujesz na niego? Trud to chyba ty sobie zadajesz i uwazasz sie za bóg wie kogo nie ty razczej decydujesz co idzie do kosza o co nie... Jak temat ci nie odpowiada to nie wypowiadaj sie na jego temat a nie wymądrzasz sie tutaj...

Kolego Mordulec jesli dla ciebie temat jest o dupie maryni to po co czytasz i odpisujesz na niego? Trud to chyba ty sobie zadajesz i uwazasz sie za bóg wie kogo nie ty razczej decydujesz co idzie do kosza o co nie... Jak temat ci nie odpowiada to nie wypowiadaj sie na jego temat a nie wymądrzasz sie tutaj...

Zapoznaj się z tym tematem i zasadami działania tego działu :

http://www.maxbimmer.pl/f99/zasady-dzia-ania-dzia-u-odwroconej-gie-dy-nowych-cze-ci-bmw-18522/

... a jeśli później będziesz miał jakieś pytania do mnie to chętnie Ci odpowiem ... a jeśli dalej będziesz twierdził , że temat jest zgodny z zasadami tutaj panującymi ... to wywalę go do kubła a Tobie dam ostrzeżenie .... umowa stoi ??