beryl Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 muszę wymienić środkowy tłumik, bo poprzedni druciarz włożył jakiegoś "Płucienniczaka" czy coś w tym stylu i dzwoni bercia jak poldolot. Może ktoś wkładal jakiś środkowy nie oryginalny w przystepnej cenie co by brzmiał chociaż troche jak BMW a nie jak polonez pytanie_bmw. Można wkitrać jakiegoś bosala, ale ten już trooche kosztuje. Używki raczej nie znajdę w stanie pozwalającym używać go przez dłuższy czas bez łatania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 a jki masz końcowy?? jak oryginał lub zbliżony to wywal kata razem ze środkowym, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 27 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 kata nie mam, tylko środkowy i końcowy. Końcowy też chyba nie oryginał ale jakoś brzmi Może ktoś wie co to za tłumiki http://www.polmostrow.pl/language/pl/index2.php?id=1 mają tanie, ale obawiam się, że to może być to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 niektórzy sa zadowoleni inni nie, ja do mojego M40 założyłem używany z jakiejś hondy ( upssssss :roll: ) taki duży płaski, a końcowy przelotowy mam, i teraz dźwięk jest git ( jak dla mnie ) bo sam przelot to jak WRC strach obok władzy przejeżdżać heheh :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 ja w ogóle nie mam środkowego .mam przelot aż do końcowego.końcowy z jakąś tam niby końcówką basową.no warczeć warczy ale nie aż tak strasznie :wink: .no a nawet fajnie :mrgreen: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Ja w M20 nie mam nic od kolektora do koncowego :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Ja w M20 nie mam nic od kolektora do koncowego :mrgreen: no to raczej pogorszyłeś niż polepszyłeś wydech :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 30 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 może i zostawiłbym sam końcowy, ale mogą przywalić się przy przeglądzie, że nie ma niby katalizatora. Nie macie problemów przy przeglądzie z samym końcowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 jak nie masz wbite "KAT" w dowodzie to sie nie przywalą, pewnie lekko niektóre normy może przekroczyc ale wątpię żeby sie ktoś czepiał, zrób tak jak ja, czyli inny środkowy, nie musi byc BMW wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Ja w M20 nie mam nic od kolektora do koncowego :mrgreen: no to raczej pogorszyłeś niż polepszyłeś wydech :roll: A czy ja napisalem ze mi zalezy na osiagach ? Jezdze przepisowo ... Dlaczego ? bo dla mnie to auto od momentu kupienia nalezy do przemieszczania sie z pkt A do pkt B ... dlatego iz wiem ze ten silnik jest jak z motorynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike-83 Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Ewentualnie na allegro są strumienice w obudowie katalizatora, można coś takiego założyć i na przeglądzie się nie doczepią, a i moc się podniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 co do strumienicy to jest odpowiedni wątek i jak włoże takie cudo łuskowe to nic nie da tylko będzie coś włożone. Wole jakiś tłumik byle nie dzwonił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi