Gość staszek Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Moja córka do dzisiaj wspomina ze jezdziła białym BMW a opony piszczały następnym razem muszę się z tobą przejechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Dziękuje za spota no niestety ja także nie załapałam się na jazdę z PoP gdyż skończyły mi już się opony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 było fajnie jak zawsze, następnym razem jakiś tor trzeba wytyczyć bo tak to jakoś nie było presji, sportowej rywalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil7s Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Ja również dziękuje wszystkim, dobrze sobie polatałem na torze, pare spinów na szczęście nie groźnych, i dużo frajdy było. Rzeczywiście następnym razem przydało by się jakąś trase wytyczyć bo szczerze mówiąc brakowało tego Aha i gdyby czytał to kolega którego brat nagrywał czarną e30 to proszę o kontakt, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Chłopaki byli zmęczeni po orszaku następnym razem ogarniemy wszystko jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 1. Mordulec & Pola 25zł 2. Kosa 25zł 3. SoulRea + Zuza5 25 zł 4. Forest 25zł 5. BASTARS 25zł 6. Piotr 25zł 7. Kaczmar+ziomki 25zł 8. Cinek & Dorcia 25zł 9. Staszek .Ania. Sandra 25zł 10. Kamil+ osoba towarzysząca ;D 25zł 11. Zamoj 25zł 12. Maris 25zł 13. sagui + Medrosa 25zł 14. freex + Asia + Lenka 25zł 15. Koza 25zł 16. Pop + Miś (mój pilot :wink: ) 25zł 16 x 25zł = 400 zł - 360 zł ( opłata za tor) = 40 zł 230 zł ( pozostałośc z 21.07.2012) + 40 zł = 270 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek84wro Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Miło było ale sie skonczyło e30 znowu pokazaly klase :lol: do nastepnego panie i panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 18-tego priorytetem był orszak dla Ali & Czecha ... stąd takie luźne jazdy po torze ... na następny raz ustawimy już normalną trasę i pomierzymy czasy + jakieś przypalanko w przerwach jak ktoś będzie miał oponki do dokończenia :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 jakieś przypalanko w przerwach jak ktoś będzie miał oponki do dokończenia hmm namówiłeś mnie:)kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 nie musiał długo namawiać po prostu jesteś nałogowcem:lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pop Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 jakieś przypalanko w przerwach jak ktoś będzie miał oponki do dokończenia :drunk: też zaklepie sobie ze 2-3 komplety na ujeżdżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi