zamoj Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 galeria outlet factory kolo a4. o 16.30 mi odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 to ja sie bede trzymal Foresta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 A kto jedzie z Oławypytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) 1. Mordulec & Pola 25zł 2. Kosa 25zł 3. SoulRea + Zuza5 25 zł 4. Forest 25zł 5. BASTARS 25zł 6. Piotr 25zł 7. Kaczmar+ziomki 25zł 8. Cinek & Dorcia 25zł 9. Staszek .Ania. Sandra 25zł 10. Kamil+ osoba towarzysząca ;D 11. Zamoj 25zł 12. Maris 25zł 13. sagui + Medrosa 25zł 14. freex + Asia + Lenka 25zł 15. Koza 25zł 16. Pop + Miś (mój pilot :wink: ) 25zł Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez Pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 A kto jedzie z Oławypytanie_bmw Jutro wracam do Oławy i w sobotę lecę na orszak Czecha a później na Redeco więc jak coś - dzwoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzechor Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Można jak coś zapłacić na miejscu za dwa auta? Bo nie wiem czy dam radę przelew zrobić jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Można jak coś zapłacić na miejscu za dwa auta? Bo nie wiem czy dam radę przelew zrobić jutro. Przeczytaj post #44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil7s Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Dzisiaj rano zapłaciłem, zaraz wrzucam potwierdzenie. Próbowałem wczoraj przez konto internetowe bo z domu sie ruszyć nie mogłem, i niby wpłata szła a pieniądzy tyle samo dalej. Jeśli te wpłaty poszły... z czego bym sie nie cieszył to wyjdzie że zapłaciłem za cały tor ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Jeśli te wpłaty poszły... z czego bym sie nie cieszył to wyjdzie że zapłaciłem za cały tor ;D Jeżeli tak będzie, to oczywiście oddam kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil7s Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) Prosze Edytowane 9 Października 2012 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 1. Mordulec & Pola 25zł 2. Kosa 25zł 3. SoulRea + Zuza5 25 zł 4. Forest 25zł 5. BASTARS 25zł 6. Piotr 25zł 7. Kaczmar+ziomki 25zł 8. Cinek & Dorcia 25zł 9. Staszek .Ania. Sandra 25zł 10. Kamil+ osoba towarzysząca ;D 25zł 11. Zamoj 25zł 12. Maris 25zł 13. sagui + Medrosa 25zł 14. freex + Asia + Lenka 25zł 15. Koza 25zł 16. Pop + Miś (mój pilot :wink: ) 25zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek84wro Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Moze 16.30 pod outletem Mam pytanko czy ktos bedzie pod outletem faktory na ul.granicznej :twisted: zeby nie wyszło ze zrobie sobie wycieczke happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 No ja będę na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freex Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 ja tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamoj Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 ja tez napewno bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 ja się spotkam z wami bezpośrednio na rakietowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Kto bierze grilla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Dzięki wszystkim za spotkanie. Tym razem lajtowo, śmigał kto chciał bez mierzenia czasówek. Następnym razem ogarniemy to tak jak zawsze. Miło było spotkac się z Wami i pogadac. Szybko musiałem zawijac bo Junior praktycznie od rana nic nie jadł. Ale i tak warto było wpaśc chociaż na chwilę. Pop dzięki za rundkę, było mega, naprawdę dobrze ogarniasz to autkokuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Dzięki za spotkanko - w sumie wyszedł taki najcik z bonusem (w postaci toru). Krótko, ale jak zwykle bardzo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Także dziękuje za spota, faktycznie było lajtowo ale tym razem bez pożarów i do zobaczenia na kolejnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Dzięki za spotkanie było miło i tym razem kosz się nike palił:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Dzięki za spotkanko , choć krótko , ale zawsze miło , pozdro i do następnego bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pop Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 dla mnie rewelacyjna impreza, tego mi brakowało po WLTA, trochę katowania i co nieco bokiem też się udało polatać. Dzięki za świetne towarzystwo na prawym, cieszę się że komuś mogłem sprawić frajdę, z Forestem nawet bokiem to i po trawie się dało Zapowiadam się na następny raz i zabiore jeszcze nie jeden komplet opon ze sobą. Co więcej opowiadać... Atmosfera rewelacja, dzieciaki były świetne, cóż szkoda że tylko nieliczni przegonili auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 ...cóż szkoda że tylko nieliczni przegonili auta. Nie wszyscy mieli czym :oops: Dzięki za spotkanie, fajnie pooglądać E30 w akcji, chłopaki dawali radę uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pop Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 ważne że chyba każdy bawił się dobrze, na następny raz nie będziemy tylko palić gumę, może jakaś wspólna kiełbaska będzie równie smakowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi