Gość dirty.73 Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 ja Lubań,możemy sie kiedyś ustawić,a nie masz może neta w lapku,jak podpinasz auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 28 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 to nie daleko mógłbym do ciebie wpaść kiedyś albo ty jakbys był akurat w okolicy... mam neta w lapku cały czas wiec nie ma problemu jak bedzie potrzebny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 mam neta w lapku cały czas to nawet jechać nie musisz,pobierz Teamviewera,podaj mi hasła,to przez neta oblukam co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 28 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 to nawet jechać nie musisz,pobierz Teamviewera,podaj mi hasła,to przez neta oblukam co i jak No to super :-) teamvievera juz mam bo instalowales mi inpe :-) jutro wezme interfejs z pracy to sie do ciebie odezwe i sie zgadamy tak zebys mial czas... O ktorej tak mniejwiecej bedziesz dostepny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 teamvievera juz mam bo instalowales mi inpe no właśnie:-P jutro koło 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 28 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 W takim razie odezwe sie w tym czasie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Paweł może jakiś wtrysk siada i może chodzić nie równo a jak się nagrzeje to jedzie bo sie "rozrusza" I tu pytanie do Dirtiego czy miałby jakiś screen z inpy jak mają pracować cylindry na jałowym biegu... aby wrzucił albo ktoś inny może ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 dirty.73 odłączyłem dziś przepływke na zimnym silniku odpalonym oczywiscie i nie zauważyłem zadnej zmiany z wyjątkiem podniesienia nieznacznie obrotów na biegu jałowym i dalej szarpie silnikiem... podpiołem autko pod inpe i wykasowałem błąd przepływomierza wiec to chyba nie przepływka... Może jedna z sond nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 hm,w takim razie,to jednak sondy,na obu nie widziałem za ciekawej reakcji,ale wymień tą pierwszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Myslisz ze to sonda padla? Hmm masz na mysli pierwsza czyli ta od strony rozrzadu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 tak mi się wydaje,chociaż i ta druga za bardzo nie "pykała",ale ta pierwsza,całkiem stała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 No to pieknie koszt jednej to ok 500 zl. Bo u mnie sa te siemensa niestety... Tylko z drugiej strony powinno byc duze spalanie gdyby sondy nie zyly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 niekoniecznie,ale kup używke narazie,nie pakuj się w koszty,a najlepiej jedź do jakiegoś kumatego warsztatu,żeby ci pomierzyli je miernikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 niekoniecznie,ale kup używke narazie,nie pakuj się w koszty,a najlepiej jedź do jakiegoś kumatego warsztatu,żeby ci pomierzyli je miernikiem niby tak ale wiesz jak to jest z używkami trafisz albo i nie trafisz , no fakt można jeszcze miernikiem pomierzyć jutro to zrobie sam tak czy inaczej nalezy cie sie bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 znalazłem na allegro jest kilka sztuk tego w cenie ok 100 zł. z 7 dniową gwarancją rozruchowa... warto spróbować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 trafisz albo i nie trafisz sam brałem,z allegro z gwarancją rozruchową,u kolesia śmiga już z rok,bezproblemowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 nie długo wypłata to wezme taka z gwarancja rozruchową i wymienie zobaczymy co bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 ..ale najpierw pomierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 wiem wiem jutro pomierze i bedzie wiadomo na 100 % która jest uwalona lub obydwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 A z ciekawości Dirty jak wygląda mierzenie miernikiem sondy ? Na jakie wartości ustawia się miernik i jak to się odbywa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 na biegu jałowym,silnik rozgrzany,na kablach sondy(nie grzałki)napięcie powinno oscylować od 0,1 V do 1,0 V,tak mniej więcej,nie pamiętam już,ale są chyba dwa szare kable-grzałka,biały i czarny-na tych mierzymy(moge się mylić,co do kolorów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 na biegu jałowym,silnik rozgrzany,na kablach sondy(nie grzałki)napięcie powinno oscylować od 0,1 V do 1,0 V,tak mniej więcej,nie pamiętam już,ale są chyba dwa szare kable-grzałka,biały i czarny-na tych mierzymy(moge się mylić,co do kolorów) dokładnie tak , a w niektórych sondach biały + masa w aucie lub czarny i masa w aucie... nie wiem czy to prawda że sondy siemesa takie jak u mnie , napiecie na nich wynosi do 5v mozliwe to ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Z ciekawości zmierzę u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 zmierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Tylko muszę znaleźć jakieś igły aby wkuć się w kable bo przy mierniku mam tylko żabki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi