Szpadyzor71 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Witam. Noszę się z zamiarem założenia alarmu do samochodu, ale zastanawiam się czy szukać oryginalnego, choć wydaje mi się, że może być ciężko z dostępnością części, natomiast druga opcja to alarm z allegro: motoAllegro Tylko pytanie czy ktoś montował te wynalazki w swoich samochodach i jak one się sprawują. Jeśli chodzi o oryginał to prosiłbym o wypunktowanie wszystkich części które mogą być potrzebne. Wiem że wszystkie schematy i części są w internecie (np bmwfans.info) ale wolałbym o rozpiskę kogoś kto może się w to bawił. Z tego co wyczytałem to instalka powinna być poprowadzona w aucie choć wolałbym o nakierowanie jak to sprawdzić namacalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Wszyscy mają seryjny w samochodach czy nikt nie zakładał nigdy alarmu? Bo cisza jak makiem zasiał.pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Funkcjonalność a zarazem ce4na alarmu zależy od Ciebie tylko. Jeśli chcesz mieć sam alarm to proszę ALARM BMW E30, E32, E34, E36, E39, Z3 (2517570400) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Myślę iż powiem zaspokoić Twoje potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Generalnie zależy mi żeby spełniał funkcje alarmu czyli wył w razie czego + centralka i szyby w górę z pilota. Widzę że nikt co do tych z allegro nie protestuję więc chyba się na któryś z nich skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 No ten co podałem właśnie do tego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Najlepszy Alarm to ...pies w aucie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 spoko muszę swojego DOGA schować tylko trochę małe auto na mojego pieska :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t-mek Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 hejka ja mam w buni seo z opca domykania okien i dachu i działą )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Najlepszy Alarm to ...pies w aucie Ciekawe gdzie bym siedział jakbym swojego w aucie trzymał? [ATTACH=CONFIG]22257[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Widzisz i nie potrzeba ci domy-kacza szyb i tych innych pierdół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 chyba nie ale jak taki alarm ucieknie z auta to będą inne problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 chyba nie ale jak taki alarm ucieknie z auta to będą inne problemy heh to już nie twój problem tylko tego kogo dopadnie ja w swoim aucie korzystam z fabrycznego a dodatkowo mam tylko zabudowany wyłącznik sensorowy i to wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 szczerze mówiąc jak będą chcieli ukraść auto to ukradną więc żadne alarmy czy zabezpieczenia nie pomogą bodajże w zeszłym roku do Wrocławia przyjechał BENTLEY na pokaz dla fotoreporterów najnowszy model wart ponad milion złotych i w nocy go ukradli niby strzeżony niby alarmy namierzanie satelitarne nic nie pomogło po prostu zniknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Ja założyłem u siebie Phytona, jest prosty, ale bezawaryjny i do tej pory mnie nie zawiódł. Jest też dobry, bo daje się zespolić z seryjnym immobiliserem i modułami domykania szyb i szyberdachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 szczerze mówiąc jak będą chcieli ukraść auto to ukradną więc żadne alarmy czy zabezpieczenia nie pomogąbodajże w zeszłym roku do Wrocławia przyjechał BENTLEY na pokaz dla fotoreporterów najnowszy model wart ponad milion złotych i w nocy go ukradli niby strzeżony niby alarmy namierzanie satelitarne nic nie pomogło po prostu zniknął wszystko się da ukraść ale jeżeli chodzi o nasze podstarzałe beemki to takich zabezpieczeń nie potrzeba takie cuś to raczej amatorzy biorą na części i wystarcza do fabrycznego własne zabezpieczenie bo alarmy standardowe mają już rozpracowane a jak założysz sam zabezpieczenie to też jest do obejścia ale to trwa a czas dla złodzieja jest decydujący pójdzie tam gdzie jest łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Skoro potrafią przeprogramować immobilizer w 30 sekund tym bardziej potrafią odłączyć 3 kable w alarmie. Co ma pływać nie utonie. Co ma być ukradzione nie postoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi