LARY Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Jestem nowy na forum ,mam problem zapaliła sie kontrolka awari silnika ,wiec pojechałem do serwisu podłonczyli samochód pod komputer sczytał i okazałosie że jest walniety czujnik wałka rozrządu mechanik skasował błedy i przestało swiecic , ale po tygodniu to samo zaswieciła znowu a do tego silnik po odpaleniu zaczoł wariować obrotomież latał z 1000 na 6000 mimo kulejących obrotów silnika na koniec zgasł strzelił odpaliłem jeszcze raz i zapalił normalnie równo pracował ,po paru dniach zrobiło sie tak samo .Może ktos z was wie co może byc powodem .Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 to już za skomplikowane auta na samodzielną diagnostykę i naprawy, więc myślę że dobry serwis tylko, :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LARY Opublikowano 26 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Byłem w serwisie u kilku mechaników ale oni staneli przy samochodzie i debatowali nic nie zrobili i każdy kase wziął . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Byłem w serwisie u kilku mechaników ale oni staneli przy samochodzie i debatowali nic nie zrobili i każdy kase wziął . no to brzydko, jak to nie naprawili a kasę dałeś, ja bym ich ......, jak naprawią to można zapłacic dopiero :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LARY Opublikowano 26 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Ok dzięki teraz pojadę i wojne zrobie w serwisie może zaczną myślec bo do tej pory normalnie smiech trrzech facetów w serwisie niby najlepsi mechanicy a naprawic tego nie mogą normalnie wstyd .Dobra można zamknąć temat .Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Nie no daj spokoj ja bym nie zaplacil , albo robia i naprawiaja albo mowia co jest grane i ic nie robia ... Wroc tam i zrob zadyme , moze wkoncu dotrze do tych zakutych lepetyn za co im sie nalezy gotowka ... Niestety tak to bywa w tym zakichanym kraju :roll: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi