Ziemek Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Witam jak w temacie mam problem z awaryjnymi stąd moje pytanie jak sprawdzic ten włacznik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Na początek sprawdź bezpiecznik. Jak jest OK to sprawdź czy na którymkolwiek z pinów kostki włącznika jest 12V Jeżeli tak to walnięty przełącznik. Mozesz spróbować kupić spray do styków elektrycznych napsikać ile się da do środka i może zadziała. Albo jedź na szrot i kup używkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Bezpiecznik jest ok zostaje sprawdzić kostke. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 a kierunkowskazy działają normalnie ma się rozumieć. sprawdź czy idzie zasilanie do przycisku świateł awaryjnych może tam jest wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Czesc kierunki działają normalnie dopuki nie wcisnie sie awaryjnych, wtedy świeci sie tylko dioda w włączniku, a zasilania nie ma niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 No to wygląda mi na walnięty przełącznik. Nie wiem co pomierzyłeś ale powinno być tak. Na wyłączonym: czerwono-biały ma cały czas 12V Na włączonym przycisku zielono-fioletowy stałe 12V zmienne napięcie od 0-12V (zgodnie z miganiem) na: niebiesko-czerwonym niebiesko-czarnym zielono-żółtym Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Lijo, masz może takie informacje odnośnie napięć, jeśli chodzi o podgrzewanie szyby z tyłu? Przycisk się zapala, ale szyba nie grzeje. Odkąd mam auto, to w zimę jeżdżę tylko na bocznych lusterkach:bag:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Lijo, masz może takie informacje odnośnie napięć, jeśli chodzi o podgrzewanie szyby z tyłu? Przycisk się zapala, ale szyba nie grzeje. Odkąd mam auto, to w zimę jeżdżę tylko na bocznych lusterkach:bag:. Poszlo PW zeby nie robić OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Cześć niestety nie dochodzi napięcie do kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 musisz kolego zlokalizować do skąd idzie ten przewód i go wymienić albo po drodze gdzieś się rozłączył jedź po wiązce aż znajdziesz przyczynę chyba najprostszy sposób po kolorze przewodu może gdzieś na bezpiecznikach się odczepił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Dzisiaj bede szukał przyczyny Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi