remotec Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 BMW o jakim marzyłem już mam, na takie o jakim marzę to mnie nie stac. A z innych marek to Corvette C3 lub Viper pierwszej generacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Raz: I dwa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Heh ja ta wole staruszkiale nie za stare moją główną pasją są auta z lat 70' i 80' a z takich zabawek to coś z moich stron Oferta - Pontiac Firebird / Trans Am - ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYNAJMU SAMOCHODU (ŚLUBY,WIECZORY PANIEŃSKIE I KAWALERSKIE, IMPREZY, EVENTY, POKAZY - RÓWNIEŻ BEZ KIEROWCY.. ja mam jedno zdanie auta pradziwe zaczynają się od 3,5L wtedy zaczynają się rumaki a nie kucyki. Poza tym abs kontrola trakcji to zagłusza czujność kierowcy niby pomagają ale zabierają mi przyjemność z jazdy autem. a jeśli chodzi o auta to w zależności mam kilka ulubionych modeli ale głównie bmw w osobowych. Van to tylko kanciasty chrysler grand voyager terenówki to jeep grand cherokie (1 z silnikiem 5.2lub 5,9L) a z ciężarówek to peterbild , western star, i kenworth z roczników 1987-95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Ja tam wolę BMW najlepiej e34 na fulu 525ix:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) Staszek jak uda mi się swoją pchnąć właśnie o takiej myślę 525ix na szerokim grilu i tylko manual. Oferta - BMW 540 - Samochód bmw e34 touring ORYGINALNE 540i w 6 biegowej manualnej skrzynii. Wnętrze - fotele sportsize - ładne , bez dziur z podłokie Oferta - BMW 525 - STAN TECHNICZNY BARDZO DOBRY SAMOCHOD BARDZO LADNY I ZADBANY NAPED NA CZTERY KOLA NOWA INSTALACJA GAZOWA SEKWENCYJNA NA GWARANCJI Oferta - BMW 525 - SPROWADZONY . ZAREJESTROWANY CZTERY LATA W KRAJU BMW 525 2,5 TDS KOMBI ABS KLIMATYZACJA 2 X AIR BEG RADIO SZYBERDACH ELEKTRYC Oferta - BMW 525 - Cena aktualna do Piatku do 3-go sierpnia... Teraz Pilnie Super cena kto pierwszy zaoferuje lepsza cene ten samochod jego !! Zamien jedna z 4 opcji ewentualnie: Oferta - BMW 740 - Więcej informacji pod numerem telefonu 665 922 321. Bardzo proszę dzwonić po godzinie 16. POLECAM!!! Oferta - BMW 750 - Zadbane auto w codziennej eksploatacji, całkowicie sprawne, niedawno było w Paryżu - patrz fotka przed Pałacem Louvre. Unikalna wer Oferta - BMW 750 - Witam serdecznie! Mam do sprzedania super auto jakim jest BMW serii 7 model E-32 z silnikiem 4988cm3 z 1994 roku. (ostatni rok produ Edytowane 2 Sierpnia 2012 przez e34t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi