sopel37 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Witam znajomy ma problem w bmw e39 2.5 benzyna ze swiatlami stopu po tych upalach zauwazyl ze stop swieci mu sie caly czas co moze byc ta przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Najprawdopodobniej padł czujnik nad pedałem hamulca... Odepnij wtyczke z tego czujnika i zobacz czy zgasnie jesli tak to masz odpowiedz na swoje pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Najprawdopodobniej padł czujnik nad pedałem hamulca... Odepnij wtyczke z tego czujnika i zobacz czy zgasnie jesli tak to masz odpowiedz na swoje pytanie... pawel ma racje, ja przerabiałem taki przypadek z czujnikiem nad pedałem w e34 stop mi się świecił cały czas, po wymianie wszystko działało tak jak nalezy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Wyjmij czujnik powinny zgasnąć światła a potem zrób zwarcie na przewodach powinny się zapalić wtedy na pewno czujnik padł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Jeśli to nie pomoże to stawiałbym na jakieś zwarcie albo w ostateczności na moduł lcm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominikowaty66 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Kolego na pewno czujnik nad pedałem hamulca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Czujnik światła stopu jest tak samo prawdopodobny jak przerwana instalacja i przepalony bezpiecznik. Bez sprawdzenia nic nie jest na 100% pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 wyciągnij cały panel z żarówkami i zobacz czy nie są skorodowane blaszki lub mokre , u mnie było podobnie, miałem walniętą uszczelkę między lampą a budą samochodu i jak padał deszcze to zalewało styki i świecił mi stop bez przerwy, ale zakleiłem uszczelkę, przeczyściłem styki i jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 po kloeji zacznij od czujnika potem idź dalej ewentualnie możliwy babol z twojej strony widziałem raz orła zapomniał się i założył żarówkę jedn owłuknową w miejsece dwu włuknowej. Lampe także możesz sprawdzić nic się nie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Od założenia tematu minęło już 20 dni może my tu piszemy,a on już ma gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 a może jeszcze nie sprawdził :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 w sumie to się ostatnio logował 14 sie 2012 12:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi