sagui Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Również dzięki za spotkanko Dobrze było nieco uciec od przygotowań lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Kilka zdjęć ode mnie: https://picasaweb.google.com/117501660586470151040/16092012MaAMonzaMaxbimmerKlubWrocAw Każdy powinien siebie znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Sorry, that page was not found. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Można spróbować teraz, nie udostępniłem zdjęć wcześnie, teraz powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 dalej to samo - Niestety, nie znaleziono strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 dawajcie foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 https://picasaweb.google.com/117501660586470151040/16092012MaAMonzaMaxbimmerKlubWrocAw?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNCP7o7Ky6WRBA&feat=directlink Teraz powinno działać Sorry za zamieszanie, ale pierwszy raz wrzucam zdjęcia na Google Picasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 [ATTACH=CONFIG]22343[/ATTACH] Grozisz mi???:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 :D:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Jak mnie dziś ręce bolą Normalnie nie mogłem uchwytu od tiga trzymać prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Mnie nawalają przedramiona i z tyłu plecy po uderzeniu w bandę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Japierdzielę, jaka ta dzisiejsza młodzież jest słaba...Ja dziś byłem na siłce i nawet tlenu nie musieli mi podawac Niestety musiałem się zerwac po kilku seriach bo Junior miał małą stłuczkę i trzeba było śmigac na pogotowie. Zafundował sobie szycie czoła :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 O boże biedactwo Ucałujcie go od nas niech się szybciutko goi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 O fuck to niedobrze, a tak na marginesie to też miałem iść na siłkę, ale mi się nie chciało... :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 A ja jak widzę zdjęcie obok Foresta to dochodzę do wniosków, że chyba muszę zacząć chodzić na siłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 A ja jak widzę zdjęcie obok Foresta to dochodzę do wniosków, że chyba muszę zacząć chodzić na siłkę BUHAHAHAHAHA...myślę, że wystarczą dobre fast food'y :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 A ja jak widzę zdjęcie obok Foresta to dochodzę do wniosków, że chyba muszę zacząć chodzić na siłkę zaraz wszyscy będą skoksowani łysi i w desie... ech nigdy stereotypu nie obalimy... hehe:lol::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 cos tam sklecilem z tego co mialem. konwertuje i wrzucam na YT..... Wysłane z mojego GT-N7000 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 A ja dziś odzyskałem neta po krótkiej nieobecnościlolol Tak więc dzięki za spotkanie w szczytnym celu jak i za przednią zabawę , fakt gokarty różnią się od siebie trzymaniem osiągami ale zabawa przednia, dzięki jeszcze raz i donastępnego bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 [video=youtube_share;01E-nwz5oI0] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 filmik wyszedł super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Filmik super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Film mega. Kosa to jest kamerka GoPro Hero? czy Hero 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Hero2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Za***isty filmik, dobra sprawa z tą kamerką bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi