Kamcio Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Aha i biorę laptopa, jakby ktoś coś chciał z inpy czy ncs'a to nie będzie problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Aha i biorę laptopa, jakby ktoś coś chciał z inpy czy ncs'a to nie będzie problemów a na ads'ie masz ? Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Niestety Kosa, mam USB na OBD2, muszę zainwestować w przejściówkę na okrągłe, a na ADS'a nie mam komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Niestety Kosa, mam USB na OBD2, muszę zainwestować w przejściówkę na okrągłe, a na ADS'a nie mam komputera. no to ja bede mial dis i inpe po ads Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Spoko ja będę przed 13:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Motyla noga, kurcze felek...Szkoda że nie udało mi się wrócić do PL. Myślałem że się uda dlatego tak cicho siedziałem no ale niestety praca... Bawcie się dobrze i 3mam kciuki za bezproblemową zabawę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Ja planuje jak zawsze być przed czasem myślę ze 12:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Przypominam, że opłata za przejazd wynosi 15 zł/10 min do uiszczenia przed jazdą . Na miejscu okaże się ile będą jeździli wychownkowie, ale myślę, że każdy spokojnie skorzysta z jazdy na gokartach. Jest 17 wychowanków powyżej 140 cm, dlatego myślę, że już na początku ktoś musi od nas dołączyć do kompletu ( 1 przejazd = 9 gokartów). LISTA NA GOKARTY 1. Energy 2. BASTARS+młody 3. Jaro 4. Kosa 5. Forest 6. Jacek8 7. Piotr 8. Kamcio 9. Paweł 10.Staszek 11.Cinek 12 SoulRea 13.viviek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 i jak tam ludziska po monzie przezycia ?:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Myślę, że kolejna udana akcja Szkoda, że było tak mało dzieci, ale może następnym razem przemo wypatrzy okazje na grouponie i będziemy mogli sprawić radość większej ilości wychowanków Sprawy finansowe. Na goartach jeździli: Energy x2, Bastars x2, Jaro x2, Kosa x2, Jacek8 x2, Kamcio x3, Justyna x1, Paweł x2, Staszek x2, SoulRea x2, Viviek x2, Maris x1, Forest x2, Goglin x6 ( zapomniałam nicka Twoich kolegów wybacz ), Adi x2, Damian x2 = 35 przejazdów 35 przejazdów x 15 zł = 525 zł 1755,70zł - 100 zł( puchary) - 117,91zł ( jedzenie) - 60zł (kominiarki) = 1477,79 zł 1477,79zł + 525 zł ( zwrot za jazdę na gokartach) = 2002,79 zł + 5zł ( nadwyżka ) = 2007,79 ~ 2008 zł uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Ja już w domu. Było super. Ja sam jeździłem pierwszy raz i wrażenia super. Dzieci napewno też zadowolone. Dzięki za miło spędzony czas. Do następnego Jaro Wysłane z mojego GT-I9100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Fajna impreza, dzieciaki zadowolone, współzawodnictwo na torze super ale jest jeden mankament. Czasy silnie uzależnione od gokarta na którego się trafi. W drugim przejeździe mój pojazd przyśpieszał kiedy chciał. Na prostych zachowywał się jak na odcince - brakowało mocy, przerywał. Nie wiem czy w takiej sytuacji Maxbimmer Cup ma jakikolwiek sens :bag: Dzięki wszystkim którzy byli dzisiaj z nami :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek8 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Imprezka była udana, jeździło się zajefajnie(pod warunkiem dobrego gokarta), dzięki wszystkim za dobrze spędzony czas i do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 ja niestety rady nie dałem... kupiec po Felgi przyjechał... ale widze że udana impreza była....:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@si@ Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Dzięki za super spędzony czas.Myśle że dzieciaki były zadowolone (bo nasz Adi bardzo) Pozdro dla wszystkich obecnych i do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Zaba super zarówno dla dzieciaków jak i starszyzny. Fakt że w gokardach różnica ogromna, ale dzis to czysta zabawa.... Dzieki wiec za fajnie spędzony dzionek....kuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Nie wiem czy w takiej sytuacji Maxbimmer Cup ma jakikolwiek sens :bag: Nie no Forest nie poddawaj się Było aż tak źle??? kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 pare zdjec https://picasaweb.google.com/103167590787211021425/16Wrzesnia2012?authuser=0&authkey=Gv1sRgCO_DyuXznLW3Ig&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Energy pozdro z McDonald's Dzięki również za spota i miło spędzoną niedzielę, jutro ogarnę zdjęcia i powrzucam, bo dopiero dotarłem do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Dzięki również za miło spędzony czas. Pozdrawiam wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Dzięki za super zabawę, pozdrowienia i do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Świetna impreza, myślę że dzieciaki miały tak samo jak my dużą frajdę i wybawiły się na maxa. Wyniki naszych przejazdów wkleję po powrocie z pracy. Wielkie dzięki za miło spędzoną niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Impreza udana fajnie ze dzieciaki mogły się trochę pobawić uśmiech na ich twarzach bezcenny :DA co do gokartów to lipa jak Forest pisze nie dość ze przerywały to jeszcze złapałem gumę czas miałem beznadziejny Kubica ze mnie nie będzie:bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 To mój 1 zlot i na pewno nie ostatni, miło było was poznać do tego te uśmiechnięte dzieciaki:) bezcenny widok a zabawa na gokartach przednia, też jeździłem 1 raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 dzięki za spotkanie w tak szczytnym celu, połączyliśmy przyjemne z pożytecznym (trochę mnie dziś bolą łapy) jakiś materiał mam (trasy przejazdu + karting jakieś 6 gb) przejże i gdzieś wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi