maris Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 LISTA NA ZLOT 1. Foresty (1 miejsce) 2. Piotr - 3 miejsca 3. Jaro - 2 miejsca 4. Staszek-Ania-2 miejsca 5. BASTARS-2 miejsca 6. Mordulec & Pola & Patrycja 7. Energy & Basia & Adrian - 1 miejsce 8. Kosa - 1-3 miejsc (bliżej terminu określę się dokładnie) 9. Jacek8 - 3 miejsca 10. Madziulka&Krzysiek - 2-3osoby 11. Boruta- 2 miejsca 12. Kamcio 13. Paweł, Karolcia, Zuzia- 1 miejsce 14.Cinek& Dorota 1-miejsce 15. SoulRea + Zuza5 - 1- miejsce 16. maris 3 miejsca LISTA NA GOKARTY 1. Energy 2. BASTARS+młody 3. Jaro 4. Kosa 5. Forest 6. Jacek8 7. Piotr 8. Kamcio 9. Paweł 10.Staszek 11.Cinek 12 SoulRea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Mała zmiana. W związku z tym, że na Małej Monzie mamy być najpóźniej o 14.30 musimy przesunąć godzinę wyjazdu po dzieciaki. Spotkajmy się o 13.00 na Biedronce, o 13.15 wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Wpłaty: 1.Pozostałość 1575,7zł 2. Wpłaty z BMW5er 4osoby 3. Wpłata z bmw5er Razem: 1685,70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Mała zmiana.W związku z tym, że na Małej Monzie mamy być najpóźniej o 14.30 musimy przesunąć godzinę wyjazdu po dzieciaki. Spotkajmy się o 13.00 na Biedronce, o 13.15 wyjazd. Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Wpłaty:1.Pozostałość 1575,7zł 2. Wpłaty z BMW5er 4osoby 3. Wpłata z bmw5er Razem: 1685,70 o co chodzi z tymi wpłatami ? bo akurat wychodzi że mam wolna niedziele to też chętnie bym się dołączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 http://www.maxbimmer.pl/f97/spot-z-dziecmi-z-domu-dziecka-17629/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 o co chodzi z tymi wpłatami ? bo akurat wychodzi że mam wolna niedziele to też chętnie bym się dołączył Tak jak pisał dirty, można cały czas wpłacać kasiorkę na wychowanków z DD. A dirty ma w tym swój WIELGAŚNY udział, bo dodatkowo wpłacaja kasę ludzie z forum bmw 5er uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 dodatkowo wpłacaja kasę ludzie z forum bmw 5er czyli oni mają swój udziałhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 czyli oni mają swój udziałhappy_bmw Oczywiście, ale gdyby nie Ty, to by nikt na forum 5er nie wiedział o takiej akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 o co chodzi z tymi wpłatami ? bo akurat wychodzi że mam wolna niedziele to też chętnie bym się dołączył Chodzi oto ze każdy z nas może wpłacić na konto Poli parę groszy dla dzieci z domu dziecka w Oławie a z uzbieranej kasy robimy im jakieś imprezy i atrakcje jak np tor kartingowy .Jak masz ochotę to też możesz coś wpłacić nie ważne ile każdy grosz się liczy bo to jest bardzo szczytny cel happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Spotkajmy się o 13.00 na Biedronce, o 13.15 wyjazd. Panowie i Panie, Klubowicze, Fani, Rodacy na jakiej ulicy mieści sie oby parking Hebronki ?? Nie znam wszystkich ulic Wrocka. Forest mi tłumaczył ale dla pewności wolał bym wklepać w navi ulice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Panowie i Panie, Klubowicze, Fani, Rodacy na jakiej ulicy mieści sie oby parking Hebronki ?? Nie znam wszystkich ulic Wrocka. Forest mi tłumaczył ale dla pewności wolał bym wklepać w navi ulice. Chodzi o Biedronkę przy wjeździe do Oławy, a jaka ul. to nie wiem ale nie sposób jej nie zauważyć. Poza tym chyba Wrocław umówi się w jakimś miejscu i polecicie razem do Oławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 nom tak . tylko ta trasa jest zasypana Biedronkami biedronka oława - Mapy Google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 To już Młoda albo Forest podadzą dokładną ulice, ale z tego co wiem, to jest tylko jedna Biedronka za rondem przy wjeżdzie do Oławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 No to wychodzi że to opcja "B" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 skrzyzowanie kutrowskiego i kochanowskiego jakos te okoloce Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Super teraz wiem wszystko Wielkie dzięki Kosa. Czyli na mapie opcja "B" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Tak opcja B i to jest ulica Kutrowskiego, zaraz za rondem jak się wjezdza do Oławy. Jadąc od Wrocka trasą B przed samą Oławą bedziesz miał duże rondo na którym pojedziesz prosto i widac Biedronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 w takim razie też dołączam LISTA NA ZLOT 1. Foresty (1 miejsce) 2. Piotr - 3 miejsca 3. Jaro - 2 miejsca 4. Staszek-Ania-2 miejsca 5. BASTARS-2 miejsca 6. Mordulec & Pola & Patrycja 7. Energy & Basia & Adrian - 1 miejsce 8. Kosa - 1-3 miejsc (bliżej terminu określę się dokładnie) 9. Jacek8 - 3 miejsca 10. Madziulka&Krzysiek - 2-3osoby 11. Boruta- 2 miejsca 12. Kamcio 13. Paweł, Karolcia, Zuzia- 1 miejsce 14.Cinek& Dorota 1-miejsce 15. SoulRea + Zuza5 - 1- miejsce 16. maris 3 miejsca 17.viviek - 2 miejsca LISTA NA GOKARTY 1. Energy 2. BASTARS+młody 3. Jaro 4. Kosa 5. Forest 6. Jacek8 7. Piotr 8. Kamcio 9. Paweł 10.Staszek 11.Cinek 12 SoulRea 13.viviek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Wpłaty: 1.Pozostałość 1575,7zł 2. Wpłaty z BMW5er 4osoby 3. Wpłata z bmw5er 4. Wpłata z bmw5er 5. Karolcia & Paweł Razem: 1755,70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Pola ta ostatnia wpłata jest od wszystkich którzy byli na spływie, bo gościu zrobił zniżkę i postanowiliśmy wpłacić resztę na DD:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Pola ta ostatnia wpłata jest od wszystkich którzy byli na spływie, bo gościu zrobił zniżkę i postanowiliśmy wpłacić resztę na DD:lol: Ok, zmieniam. Wpłaty: 1.Pozostałość 1575,7zł 2. Wpłaty z BMW5er 4osoby 3. Wpłata z bmw5er 4. Wpłata z bmw5er 5. Uczestnicy spływu 08.09 Razem: 1755,70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Mam prośbę by wszystkie osoby które jutro jadą były na Biedronce punktualnie o 13.00. O 13.10 dzieciaki i wychowawczynie będą na nas czekały pod ośrodkiem by jak najszybciej dotrzec do Siechnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 O 11:00 startuję z domu. Na 99% będę o 13:00 na miejscu. Jakby mnie coś zatrzymało to jedźcie, dołączę w Siechnicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Ja z Bastarsem startujemy o 12:20,a więc będziemy na 13 Wysłane z mojego GT-I9100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi