cziko Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 No ale np w przypadku mojej wycieraczki w e70 (z cała ramioną poszło) - po jaki **** komuś wycieraczka do E70. Jak ma E70, to go stac te 200zl za wycieraczke... Może jednak nie stać, w domu suchy chleb i drzem sprzed miesiąca a na ulicy panicho za kołem e70. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prz3m Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 jak sądzicie, jest sens brać ac na e46 ? o ile kradzież jest mało prawdopodobna, to jakiś dzwon czy uszkodzenie bardziej - mieszkam w okolicy w której jest fest dużo drzew, co jakiś czas (średnio 2 x w roku) jakaś gałąź leży na parkingu. a co by nie mówić to jednak 15k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolakao Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 jak sądzicie, jest sens brać ac na e46 ? o ile kradzież jest mało prawdopodobna, to jakiś dzwon czy uszkodzenie bardziej - mieszkam w okolicy w której jest fest dużo drzew, co jakiś czas (średnio 2 x w roku) jakaś gałąź leży na parkingu. a co by nie mówić to jednak 15k. Ja mam już dwa lata ac i o ile z samego ac nigdy nie skorzystałem, to z assistance juz dwa razy i sama składka na ac mi się przez to zwróciła no i pamiętaj, że auto zazwyczaj musi mieć max 10 lat, żeby móc ac wykupić, chociaż to się chyba zmienia ostatnio i są ubezpieczalnie, które przystają na ac dla starszego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Wiem,że na starsze auta można kupić mini casco np w pzu takie jest.Pewnie inne firmy też mają coś takiego.Obejmuje to np. wybicie szyby,porysowanie na parkingu,wgniecienie itp.Trzeba się dokładnie dowiedzieć od czego będzie się ubezpieczonym aby mieć pewność czy warto wziąść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Jest tez mini auto casco w PZU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prz3m Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ja mam już dwa lata ac i o ile z samego ac nigdy nie skorzystałem, to z assistance juz dwa razy i sama składka na ac mi się przez to zwróciła no i pamiętaj, że auto zazwyczaj musi mieć max 10 lat, żeby móc ac wykupić, chociaż to się chyba zmienia ostatnio i są ubezpieczalnie, które przystają na ac dla starszego auta wiek auta to dziś żaden problem, mam ofertę choćby z Compensy na pełne AC/OC. Ja sie kradzieży nie boje, bo te e46 to już mało jaki złodziej widzi, ale bardziej właśnie akcji jakich było u mnie kilka, czyli drzewo na dachu, czy masce. Często też jeżdzę nocami, nie ma chyba tygodnia gdzie przed maską nie wyskoczy mi jakaś sarna czy coś podobnego. W razie uderzenia - problem i kilka k. kosztów, a tak mam spokoj i spokojny sen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matise32 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Wrocław Korona ok 2 godzin i pozbyłem sie nowych emblematów klapa i pokrywa silnika dobierali sie do nerek ale były mocno przyklejone ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Łapy poucinać przy samej d***e za takie numery:/ Najtańsze emblematy na allegro za 12 - 15 zł...:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Jest tez mini auto casco w PZU. Mi babeczka w PZU powiedziała za AC 2200pln jak usłyszałem to, to juz nawet nie pytalem o szczegóły:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Ja rozumiem (powiedzmy) :evil: ... jak kradnie jakiś łoś emblemat 328, 330 itd itp żeby się dowartościować czy nie wiem po jaki h... Ale żeby zdzierać ze starego E36 emblemat 316i ??? :mad::mad::mad: niszcząc przy tym jakimś ostrym narzędziem cały lakier pod znaczkiem ???!!! Dzisiaj nocowałem u znajomych na Wojnowie i rano mnie taka niespodzianka spotkała ... :evil::evil::evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik001 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Ja rozumiem (powiedzmy) :evil: ... jak kradnie jakiś łoś emblemat 328, 330 itd itp żeby się dowartościować czy nie wiem po jaki h... Ale żeby zdzierać ze starego E36 emblemat 316i ??? :mad::mad::mad: niszcząc przy tym jakimś ostrym narzędziem cały lakier pod znaczkiem ???!!! Dzisiaj nocowałem u znajomych na Wojnowie i rano mnie taka niespodzianka spotkała ... :evil::evil::evil: Ty wiesz że w ASO taki emblemat za 200 zł? sam chciałem kupić ale w wyposażeniu mam że nie mam no to nie zakładam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEDZWIEDZ78 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Mi z wczoraj na dzisiaj na terenie zamknietym ogrodzonym ukradli lampy przeciwmgielne z e38 ,szlag mnie trafia boczna obornickiej :mad::mad::mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prz3m Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) ja na swoją e46 316i z 2002 r mam pełne AC/OC z assistance na terenie UE za 1400zł w Compensie. Rozbiłem sobie na 2 raty i problem z głowy. niby auto nie nowe i raczej mało kradzione, ale różne rzeczy się zdarzają, choćby drzewo na auto, czy wjechanie w dzika. A kilkanaście koła w plecy to nie sztuka. Korzyść dodatkowo taka, że lecą zniżki na AC, wiadomo, że za x lat większość z nas będzie jeździła grubszymi furami więc zniżki się przydadzą uklon_bmw Edytowane 14 Czerwca 2015 przez prz3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 a ja wpadłem na psie pole w sobotę i ktoś ściągnął pióro wycieraczki prawej leżała na podszybiu a lewa jeszcze nie tknięta chyba spłoszyli skur.....a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Pióro wycieraczki??? To już lepiej zostawić 5zł na masce to może się zadowolą i pójdą dalej... pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marvin_1986 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Mi ostatnio na ślężnej spod bloku zakosili emblemat z tylnej klapy. W dodatku podróbkę za 30zł. Niby nic, ale się w****iłem jak zobaczyłem. Gdybym dorwał gnojka to bym u***** ręce przy samej dupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Nie bmw ale stałem obok Kumplowi na Skrzydlatej (boczna Bajana) ktoś zakosił ramkę rejestracji, przykręcając inną. Złodziej z zasadami? lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 A mnie wczoraj na Zwycięskiej we Wro z Ducato wycieli wydech z katalizatorem :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Ja pierd...le Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 A mnie wczoraj na Zwycięskiej we Wro z Ducato wycieli wydech z katalizatorem :-/ była kiedyś taka akcja na bielanach kilka auta tam padło na katalizatory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 dostawczaki lubia szybko drogo i wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skopster Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Z mojej cupety ukradli 2 czujniki parkowania, zaślepki od zderzaków i wkłady lusterek, ale to poprzedniej właścicielce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Dzisiaj na parkingu na Hirszwelda za***ali mi znaczek z maski i jeszcze ją porysowali pewnie śrubokrętem. ***** na allegro po kilkanaście złotych znaczki są to lepiej komuś maskę do podkładu porysować :bag: Nie bylo mnie w aucie z pół godziny - jakbym nadszedł w trakcie to bym morde obił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 jakbym nadszedł w trakcie to bym morde obił trzeba ręce ucinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi