SteFun Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) Mój wuj z niemiec wpada do nas dwa razy w roku, nową audi a6 gwizdneli mu z pod naszego domu który jest ogrodzony i latają psy . Dwa dni po przyjeździe. Potem znów kupił Audi w następnych latach i gwizdneli mu u Matki też z pod domu . Irytujący jest fakt że kupując coś musisz jeszcze borykać się z faktem że pewnego dnia możesz przyjeść a tu ci ktoś za***ie ten dorobek. Rządzący kradną od lat, wiec niżej nie będzie lepiej. Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez SteFun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Mój wuj z niemiec wpada do nas dwa razy w roku, nową audi a6 gwizdneli mu z pod naszego domu który jest ogrodzony i latają psy . Dwa dni po przyjeździe. Potem znów kupił Audi w następnych latach i gwizdneli mu u Matki też z pod domu . Irytujący jest fakt że kupując coś musisz jeszcze borykać się z faktem że pewnego dnia możesz przyjeść a tu ci ktoś za***ie ten dorobek. Rządzący kradną od lat, wiec niżej nie będzie lepiej. Tak sobie myślę, że warto zainwestować w gps z alarmem - o wiele zwiększają się szanse odzyskania fury :bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SteFun Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Sytuacja zdarzyła się czas temu, z 5 lat temu może wtedy opcje gps były mało popularne. Zresztą kto myślał o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zabezpieczenie GPS/GSM to prawie żadne zabezpieczenie:) Teraz zakłucacze GPS sa małe i mega przenośne wrzuci takie do auta i autko znika z mapek Moim zdaniem po złapaniu złodzieja powinni palca ucinać i tak za każdym razem moze jakby był bez palców u obu dłoni to by zmądrzał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SteFun Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Średnio na jeża z tym ucinaniem palców bo niektórzy chodzą bez palców a nic nie ukradli, po prostu mieli pecha przy robocie. Potem z góry się będzie na takiego się patrzć . Z palcami mało humanitarne. Tatułaż na czole "Złodziej" byłby lepszy, nikt prócz winnych by nie cierpiał ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Tatułaż na czole "Złodziej" ....i obciąć palce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Średnio na jeża z tym ucinaniem palców bo niektórzy chodzą bez palców ja nie mam tylko kawałka zgubiłem na płocie i nie skakałem tam żeby coś ukraść :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zabezpieczenie GPS/GSM to prawie żadne zabezpieczenie:) Teraz zakłucacze GPS sa małe i mega przenośne wrzuci takie do auta i autko znika z mapek Moim zdaniem po złapaniu złodzieja powinni palca ucinać i tak za każdym razem moze jakby był bez palców u obu dłoni to by zmądrzał... Mało, który złodziej ma zakłucacz GPS ... takie gadzety naprawdę idą na grube fury, a nie betki do 35 tys ... cieżko też stwierdzić czy auto jest tak zabezpieczone (chyba, że masz naklejki na szybie - wtedy złodziej może się przygotować). W taki sposób na większość złodziei jesteś przygotowany, auto ruszy o 5 m z miejsca, gdzie jest zaparkowane (uaktywniony alarm) i od razu dostajesz powiadomienie do Ciebie oraz policji (jest też opcja z odłączeniem zapłonu). Wiadomo, że na złodzieja i to jeszcze wyspecjalizowanego nie ma zabezpieczenia, ale twierdze, że taki GPS naprawdę zwiększa szanse odzyskania auta:bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Wiadomo, że na złodzieja i to jeszcze wyspecjalizowanego nie ma zabezpieczenia, ale twierdze, że taki GPS naprawdę zwiększa szanse odzyskania auta zawodowiec nie będzie miał z tym problemu w zeszłym roku do wrocka przyjechał bentley za 1 milion na pokaz dla fotoreporterów i zabezpieczony stał na parkingu w nocy zniknął bez śladu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 zawodowiec nie będzie miał z tym problemu w zeszłym roku do wrocka przyjechał bentley za 1 milion na pokaz dla fotoreporterów i zabezpieczony stał na parkingu w nocy zniknął bez śladu :) A jak sie maja zrobione wlasnorecznie odciecia zaplonu gdzies schowane w aucie? Przerywa sie obwod, czy zlodziejowi latwo sie podlaczyc bezposrednio? Albo to odpalanie, trzeba dac zaplon wcisnac dwa razy domykanie szyby lewej, dwa prawej i dopiero odpalic bo inaczej nie pojdzie. Takie cos latwo obchodza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Takie sytaucje mogą zdarzyć się co prawda wszedzie,jednak dziwnym trafem zawsze najwiecej przypadków i negatywnych opini jest o Polsce- nie bez powodu. Szkoda,że padło na Wrocław,bo to jedno z moich ulubionych miast:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Z tymi zabezpieczeniami typu podnieś szybę lewą prawą itd to jest dobra sprawa. Miałem coś takiego w Fordzie C-maxie, auto było 3 letnie, pojechałem do Warsow. No i traf chciał, że komuś się autko spodobało. Zamek ( naszczęscie był tylko jeden) wyłamany, w środku to co leżało na podłodze to ukradli, ale auta nie, ale wiem dobrze, że jak by się skapli by poszło w cholere bo kiere miałem skręconą na maxa a zastałem prościutko. Dobrze, że lawety nie mieli.... ot taka przykra sytuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 takie schowane pstryczki to szybko obchodzą smarują wcześniej klamkę płynem który świeci tylko w uv i poźniej świecą sobie lampą gdzie było paluchami dotykane po aucie:roll: najlepiej to przenieść złącze diagnostyczne w inne miejsce bo w bmw dogrywają transpodner i auto odpala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 takie schowane pstryczki to szybko obchodzą smarują wcześniej klamkę płynem który świeci tylko w uv i poźniej świecą sobie lampą gdzie było paluchami dotykane po aucie najlepiej to przenieść złącze diagnostyczne w inne miejsce bo w bmw dogrywają transpodner i auto odpala Dlatego trzeba myć klamkę za każdym razem kiedy się wsiądzie do auta :lol: ... albo lewą łapą otwierać drzwi, a prawą włącznik :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Też jest to jakiś sposób:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Kurde uv, no o tym to bym nie pomyślał. Straszna kiła. Jak zobaczyłem ogłoszenie na klatce że skubnęli z przed bloku golfa 3 i to takiego bez szału to się za głowę złapałem. No matko z córką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 po prostu małolaty do zabawy na pewno nie na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 przykład irańskiego prawa,fajne nie? Art 201. Ustawową karę za kradzież wykonuje się w następujący sposób: A. Za pierwszą kradzież ucina się skazańcowi cztery palce prawej ręki, w taki sposób, by nietknięty pozostał kciuk oraz dłoń. B. Za drugą kradzież ucina się połowę stopy lewej nogi, w taki sposób, by nietknięta pozostała część miejsca moczonego podczas rytualnego obmycia. C. Za trzecią kradzież wyznacza się karę dożywotniego pozbawienia wolności. D. Za czwartą kradzież wyznacza się karę śmierci, nawet jeśli do kradzieży doszło w więzieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Oj to w naszym kraju chodziłoby dużo kalek bez palców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Wg mnie wszyscy zostaliby w pierdlu skazani na śmierć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konar Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 To jak ma być, w tym kraju nie można sobie na stare czasy kupić porządnego samochodu, bo młodziaszki na pokazach palą gymy i inne takie przy okazji???? A jak kupisz to właśnie taki egzemplarz, gdzie można tylko narzekać bez końca....takowy kupiłem i jestem pełen nerwów...bo cały czas nie OK na tym " cholernym komputerze" może ktoś pomoże? Auto OK, ale wszystkie te ścieżki do pokonania, bolą cholernielolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 To jak ma być, w tym kraju nie można sobie na stare czasy kupić porządnego samochodu, bo młodziaszki na pokazach palą gymy i inne takie przy okazji???? A jak kupisz to właśnie taki egzemplarz, gdzie można tylko narzekać bez końca....takowy kupiłem i jestem pełen nerwów...bo cały czas nie OK na tym " cholernym komputerze" może ktoś pomoże? Auto OK, ale wszystkie te ścieżki do pokonania, bolą cholernielolol Chyba nie do tego tematu post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Chyba chodzi Ci tutaj bnardziej o elektrykę,ze dawniej nie był oczegoś takeigo,a teraz cały czas coś jest nie tak. Serwisy i elektrycy samochodowi też muszą z czegoś życ,to normalne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 U W A G A ! ! ! ! OGŁOSZENIE NA PROSBE KOLEGI "Uwaga !!!!!!!!!!!!!!!! Dzisiaj w nocy skradziono mojego majoneza VW Touran kolor niemieckiej taksówki nr rejestracyjny DW 240 ST cechy charakterystyczne: dokładki zderzaków (hokeje), listwy i klamki w kolorze nadwozia, wygładzona tylna klapa, urwana klamka drzwi pasażera lewy tył. Ktokolwiek zobaczy proszę o pilny kontakt!!!!!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Najprawdopodobniej juz jest w czesciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi