czechu Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Kiedys byl napad na bank, koles buchnal ponad 5 milionow i dostal 5 lat... W sumie oplacalny biznes, bo gdzie szary obywatel zarobi milion rocznie? i tak to wszystko sie kreci, jak krasc, to miliony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 heh,radio....cztery razy mi zaje....li,dwa razy z e28,i dwa z e36,najgorzej było,jak mi wybili w e28 szybke z tyłu,ten trójkącik,a to nie były czasy,że na allegro było wszystko,Autogiełda dolnośląska pomogła to znaleźć,ale ciężko było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 i podejrzewam że ten mały trójkącik była najdroższą szyba w aucie :lol::lol::lol: u nas też parę lat temu przyszli ochroniarze zgarnęli 5 000 000 a później okazało się że to nie byli prawdziwi ochroniarze kapnęli się dopiero jak przyszli tamci i do dziś ich nie znaleźli :lol::lol::lol: to rozumie a nie jakieś listwy z mojego zderzaka :x:x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Z tym radiem w zamkniętym samochodzie to moja tez tak miała- rano pilocikiek alarm pik pik, rygle otwierają samochód wsiada i radia brak, popielniczki oraz zapalniczki, zamki nie ruszone grajek za ponad 1200zł poszedł. Można kupić urządzenie które łąpie kod z pilota alarmu i później samemu sobie otwierasz i na legalu walisz co chcesz a następnie kulturalnie zamykasz na alarm za sobą. Akcja miałą miejsce w okolicach Astry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 A mi na moim złomku wdrapali krzyżyk na lewej tylnej szybie pasażera... Naprawdę jestem pełen podziwu bo materiał wydarty na 0.7-0.9mm (zmierzyłem bo nie wierzyłem, że tak można) Gdybyście to snycerzy artyści przypadkiem czytali-bo może czytać umiecie nie martwcie się- wiem, że prowodyr był z bloku z fabrycznej ze środkowej klatki z drugiego pietra- twój ziomal za piwko pod nely cie sprzedał ... a rurka już na ciebie czeka od czasu postrzelania szyby z wiatrówki Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Gdybyście to snycerzy artyści przypadkiem czytali-bo może czytać umiecie nie martwcie się- wiem, że prowodyr był z bloku z fabrycznej ze środkowej klatki z drugiego pietra- twój ziomal za piwko pod nely cie sprzedał ... a rurka już na ciebie czeka od czasu postrzelania szyby z wiatrówki Powodzenia hehe podejrzewam, że chłopaki właśnie się przeprowadzają hehe:2bacik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 zlodzieje przeniesli sie z wrocka do polkowic w tamtym tygodniu pojechało 8 aut marki AUDI, 3 w jedna noc a w inna 5 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 zlodzieje przeniesli sie z wrocka do polkowic w tamtym tygodniu pojechało 8 aut marki AUDI, 3 w jedna noc a w inna 5 :lol: Dziwna sprawa. Miasto policyjne, całe na kamerach, wyjedziesz na miasto czarnym BMW to zaraz Cię namierzają a w nocy auta wyjeżdżają? Pewnie wszystkie patrole siedzą w QQ na hamburgerach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Kiedys byl napad na bank, koles buchnal ponad 5 milionow i dostal 5 lat... W sumie oplacalny biznes, bo gdzie szary obywatel zarobi milion rocznie? i tak to wszystko sie kreci, jak krasc, to miliony Ale kasy nie oddał:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 kasy nie oddał niby nie miał wypuścili i gość zżyje ja pan :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Oni sie nie przenieśli po prostu powstał nowy odłam grupy. Teraz będą kraść z okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 A ja dorzucę do tematu "kradną co mogą" coś od siebie. Wczoraj wpadam do mechanika po auto po wymianie skrzyni. Ku mojemu zdziwieniu auto nie jest gotowe. Pytam o co chodzi? - Okradli mi warsztat - odpowiada mechanik!!! Łupem padł między innymi mój świeżo kupiony w sobotę wał napędowy!! Oprócz tego jeszcze dwa dyfry i 3 inne wały napędowe Teraz auto stoi i czeka na nowy wał..... maskara jakaś :bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 To to nieźle. Można się wkurzyć. Ale i tak dobrze, że nie z Twojej kabzy to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ja ******le to jakaś totalna amatorka , albo jacyś złomiarze .... żeby kraść wał .... nie dość że w ciul waży to jeszcze ***** warte na złomie :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 rozstrzelać:evil::evil::evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 - Okradli mi warsztat - odpowiada mechanik!!! a moja walizka z pieniędzmi, które przewoziłeś w bagażniku też poszła ? Na pewno też wzieli... to powiedz temu mechanikowi, że jeszcze troche kasy musi oddać:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Nie no mrsiwek teraz to się nie wykręcisz, polowa tej kasy było nasza wiec nie wiem jak teraz to masz zamiar rozwiązać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 To ja miałem jakąś walizkę z pieniędzmi w bagażniku i o niej nie wiedziałam??? :bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Lijo tyle razy mówiłem , że jak idziemy robić kantory to się nie pije po robocie bo potem jak widzisz fanty w bagażniku zostawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 .......to się nie pije po robocie..... "Wtedy płynę, płynę, chwytam w żagle wiatr. Jakby szczęście miało chwilę trwać" la la lalalalala :drunk: Ale co by nie było to osranego złodzieja-złomiarza przetopił bym go na surowce wtórne bmw_4 bo dla niego to jest flaszka a dla mnie nerwy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 http://www.youtube.com/watch?v=***CPq6Ns2Q&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Film nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Ostatnio wracam chwiejnym krokiem z imprezy u kolegi, patrząc na samochody pod moim blokiem , z daleka widzę Passata B5 "znajomego" i widzę ze ma wybebeszony zderzak z kratek i dokładki, myslę sobie ze ładnie go załątwili, podchodzę blizej patrze a wszystkie wyjęte kratki, i dokładka leżą na trawie obok samochodu spłoszony został czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 a rano był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJE46 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Kolega 5 la temu musiał odkupić swoje włąsne lusterka od merca na łąkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi