Gość e34t Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 A gdzie nie kradną mnie w Jelczu-Laskowicach pod blokiem 2 razy auto obrobili (raz radio drugim razem zderzak e34 turing) Może być coraz gorzej jak tak dalej będzie wszystko drożało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 chyba sobie alarm założę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 No to ukradną Ci auto z alarmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 dzis znjamomemu na szczesliwej wklady zniknely z c klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Skoro jest popyt na allegro to co się dziwić , że kradną .... Zaraz ktoś napisze , że nie stać nas na oryginały .... ano nie stać .... kupujemy na allegro a potem znowu ktoś to zwija ... i ruch w interesie sprowadza się do sponsorowania złodziei ... A jak jeszcze proponują podnieść minimalny pułap z 250zł .... do .... 1000zł to dopiero będzie plaga ... ludzie nie będą mieli czasu ani ochoty strajkować ... bo skoncentrują się na pilnowaniu tego co mają do tej pory ... no i oby tylko przeżyć od 1-go do 1-go ... Takie zamknięte kółko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 A jak jeszcze proponują podnieść minimalny pułap z 250zł .... do .... 1000zł to dopiero będzie plaga ... ludzie nie będą mieli czasu ani ochoty strajkować ... bo skoncentrują się na pilnowaniu tego co mają do tej pory ... no i oby tylko przeżyć od 1-go do 1-go ... święta racja lepiej na pewno nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoker83 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 kradną takie ******ły że ciężko uwierzyć, ostatnio pisałem rąbnęli mi pod domem zatyczkę do progu i listwę ze zderzaka, wcale nje m pakietowego, potem z tydzień po tym jakaś k....a przebiegła się po dachach w tym moim, teraz jakis czas jest jest spokój zacząłem też zwracać baczną uwagę na to co się dzieje na zewnątrz i być że tak powiem w pogotowiu ale to jest kurde nie normalne sie jakiejś bezsenności nabawie albo coś. Najgorsze nie jest wcale to że tam wydam parę groszy na tą czy inną ******łę ale o sam fakt "ataku" na Twoje mienie i w gruncie rzeczy na Twój spokój ducha. a tak w ogóle to zauważyłem już kilka razy że te szubrawce lubia coś rąbnąc własnie jak jest burza czy jakiś mocny deszcz, liczą na to ze nikt nie usłyszy ani nie będzie wystawiać nosa na zewnątrz, czasem sobie przysiąde na balkonie z piwkami i czatuje, takie nowe hobbyhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 a tak w ogóle to zauważyłem już kilka razy że te szubrawce lubia coś rąbnąc własnie jak jest burza czy jakiś mocny deszcz, liczą na to ze nikt nie usłyszy ani nie będzie wystawiać nosa na zewnątrz, czasem sobie przysiąde na balkonie z piwkami i czatuje, takie nowe hobby ... no i właśnie o tym pisałem ... kto wie czy za parę lat scenariusz Mad Max'a albo Book of Eli ... nie stanie się rzeczywistością ... :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 zastanawiam się czy kamerki nie podłączyć przez okno skierowaną na moje auto jakiś jeleń by się troche zdziwił:4:jak by zachciało mu się rąbnąć auto albo coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Ja miałem piękny filmik pokazowy jak odcinek Brazylijskiej telenoweli jak mi okradają auto. Zdziwiony tylko bylem ja jak mi przyszło z prokuratury umorzenie postępowania z braku dowodów. A nagranie miałem w rewelacyjnej jakości można było przeczytać nawet napisy na koszulkach i to tak nic nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 bo to się tak nie robi zapraszasz Saszkę i Wanie na połówkę dajesz im tysiączka a oni odstawiaja robote komorniczą. Nawet znajdą się felgi których nie miałeśkuog happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 a kolesiowi powybijali szyby w samochodzie miał filmik rozpoznał sprawce i tamten jakiś wyrok mały wyłapał i zwrot kosztów różnych bo szybki z AC poszły a jest to sąsiad ENERGY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoker83 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 a daj numer do tych druziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Tajk jak kocham to miasto, to czasami mam dosc. Dla przypomnienia. Tacie po przyjechaniu z salonu z ML'a po chyba tygodniu wyrwali halogeny. Ubezpieczenie bylo ok, wstawil kolejne. Nie minal miesiac, znowu wyrwane. Ubezpieczenie znowu. ....dzisiaj rano (robimy podjazd wiec samochody na ulicy staly przez 3 ostatnie nocy..) wychodzi, a tam lusterko wyrwane. No ***** mac. Tylko brac i lapy upierdalac przy samym lokciu, tak jak w Chinach. Wtedy nikt by nie kradl.. :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 zajumal ok tego nieda sie wyeliminowac ale lumpy je**** przy okazji niszcza elementy kturych i tak nie wezma i za to lapska ciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 A tam chrzanicie głupoty Panowie! Dajcie mi działać i ja to wprowadzam:Oto MAGNAVOLT: POLECAM;):twisted::twisted::twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Łapy powyrywać i na kopać do dupy tak aby przez miesiąc nie mógł siadać gnojki:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Najbardziej chore jest to, ze kazdy by najchetniej obil morde takiemu, w sumie sie nie dziwie, ale to ten ktory spral zlodzieja mialby mokro, a sam zlodziej lekkie zawiasy. Z reszta, policja potrafi tylko wypisac mandat za byle gowno kulturalnym ludziom w sobotnia noc, wieksze akcje i poszukiwania ich przerazaja, takie z nich chojraki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Ręce opadają, społeczeństwo kradnie , a prawo bezsilne bo go nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Bo zyjemy w kraju stworzonym dla zlodzieji i kretaczy. Tak jak czechu napisal. Zlapiesz na goracym uczynku, zacznie sie szarpanina i kolesiowi w******lisz, i dostaniesz wieksza kare niz sam zlodzei. Bo niby co, najlepiej jak sie zauwazy takiego gnoja to odwrocic glowe i udawac ze sie nie widzi bo mozna poniezc konsekwencje bronienia swojego dobrobytu? Chore to jest malo powiedziane.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Dokładnie ale takie jest u nas prawo i nic na to nie poradzimy w Iranie taki by był już bez rąk :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Jak to jest że Polska jest krajem dla przestępców a dla zwykłych ludzi już nie. Wypiesz piwo dostaniesz mandat ukradniesz miliony kara w zawiasach co za sprawiedliwość. Widocznie politycy robią prawo pod własne przekręty:idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Prawo jest jakie jest, ale nie ono ty jest kluczowym problemem rosnącej przestępczości, a brak funduszy dla organów ścigania. Wyliczane paliwa dla radiowozów, słabe pensje Policji nie dziwo że nie ma ich tam gdzie są potrzebni. A na dodatek społeczeństwo nie pomaga, bo nawet jak są świadkowie to przy pierwszym pytaniu nabierają wody w usta i od to mamy co mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 tylko jeszcze jedno że jak ukradniesz 1.000000 to jesteś biznesmenem a to co napisał SOULREA jak wypijesz pod domem browara albo wracasz nawalony to wszyscy wszystko widzą a jak coś kradną to nikt gęby nie otworzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ostatnio we Wrocławiu kumpel wsiada do auta, wszystko ok, zamknięte było, na pierwszy rzut oka taki stan jak dzień wcześniej, tylko muzyka mu nie chciała grać, bo mu radio zakosili.. Kiedyś, jak jeszcze mieszkałem w Jelczu-Laskowicach zostawiłem rower pod blokiem na dosłownie minutę... I pod klatką nie było nic... A jeszcze nie dawno, w Oleśnicy na basenie jakiś idiota zdrapał mi znaczek BMW z tylnej klapy, co on z tego miał? Satysfakcję?;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi