Francuz Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Też biere komplecik ramek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 W sumie to mi też się przydadzą, bo robię reklamę Bartkowi i Michałowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Dnia 9.12.2018 o 00:29, Pawel4freak napisał: Jakaś k***a zaj****ła mi listewkę od ramki rejestracji... Dramat że ktoś to zaj****ł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 23 godziny temu, BASTARS napisał: No to czym dla mnie 2 komplety na sylwkowego najta Raczej mnie nie będzie bo jadę do rodzinki z rodzinką Ale kompletów jest sporo. Już nie schodzą tak jak kiedyś. Fakt że ostatnio mnie nie ma na najtach ani na innych spotkaniach maxbimmera. Zycie założyło mi homonto i teraz mną ora 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Dziś w nocy na Gajowej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Kur** nie ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenzie Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Godzinę temu, Beton napisał: Dziś w nocy na Gajowej Niby drobna kradzież a jak wkur**a ;) Aż mi się przypomniała taka stara historia z felgami co typ wrzucił w internet nawet skriny wiadomości. Chciał kupić felgi na aledrogo - wybrał, kliknął, zapłacił i napisał do sprzedawcy "kiedy będą?" A sprzedawca do niego: "Spokojnie ziomeczku, najpierw muszę takie zlokalizować tu w wawie" :D I tak się załatwia części :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Widać fotochromy są chodliwym towarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Współczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobiker Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Oznaczajcie wkłady lusterek jak możecie. Dziś w nocy zniknęły mi wkłady w F10. Jedno ukradli, a drugie znalazłem koło auta z pękniętym mocowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Dzisiaj w nocy ukradli @rifi900 nissan patrol y60 czarny. Wroclaw , osiedle Kuźniki. Jeśli ktokolwiek go widział proszę o kontakt na PW lub pawelmalpka@gmail.com lub 797 557 436 lub na PW do @rifi900 Znaki szczególne: w górnych narożnikach z tylu auta wychodził czerwony lakier spod czarnego, brak kola na klapie, szare felgi, kola 33 bfg AT, srebrne klamki, wycięty na dole przedni zderzak, brak ucha holowniczego z tylu. Obudowa tylnego mostu od tylu była wgnieciona, ledowe lampy przednie, nie działa prawa żarówka nad kierunkowskazem, obudowa lusterek psiknięta na czarno - widoczny zaciek na prawym lusterku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 To już któryś patrol na Dolnym Śląsku w ciągu kilku m-cy. Mam nadzieję, że wkoncu wpadną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Mityczny sukces polskiej policji - ODZYSKANY! Pan policjant zrobił Rafałowi prezent przed świętami ❤️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 W dniu 5.01.2021 o 23:21, Pawel4freak napisał: Mityczny sukces polskiej policji - ODZYSKANY! Pan policjant zrobił Rafałowi prezent przed świętami ❤️ Super, znasz jakieś szczegóły z akcji odzyskania nissana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Tylko tyle że znaleziono dziuple po za Wrocławiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi