Touras Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Racja, ja też się wkur.. na każde draśnięcie, ale mimo wszystko zawsze najbardziej mi zależy żeby mechanicznie było tip top. Jak się jeździ to nie ma opcji żeby gdzieś nie drasnąć czy żeby ktoś ci kuku na parkingu nie zrobił... Wygląd jest ważny, ale ja dla wyglądu nie obniżył bym auta żeby szurać po ziemi ani nie założyłbym felg 19-20" bo ja autem chce jeździć, a nie tylko na nie patrzeć :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzesiu Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Rozumiem ,że jak kupiłem 2 auto do jazdy codziennej a BMW mam na weekendy to jestem jakiś inny? Lubie mieć w garażu coś fajnego na specjalne okazję, samo to że mam świadomość tego ,że w garażu czeka V8 to się lepiej czuje. Może to trochę głupie ale po co mam tłuc dzień w dzień auto, które ma mi dawać frajde i przyjemność ? Jak będę męczył je dzień w dzień to szybciej euforia mnie opuści ,a tak co tydzień w weekend mam dzień dzieckahappy_bmw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Grunt zebys byl zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek71 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Wracając do tematu, jakieś sebixy albo ćpuny albo dwa w jednym mi znaczek z maski zaiwaniły, na szczęście miałem tylko na wcisk bez kleju, bo trzy auta obok jakieś e36 miało przyklejony i maskę poharatali wkoło znaczka czymś ostrym .. Bydło je...e, żeby im te łapy odpadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek71 Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 U mnie na legionów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 niedaleko Trzemeskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Koledze z okolic astry, kiedyś w nocy jakieś bekarty przebiegły po e46 330i , maska, dach wgniecione to jest dopiero s.....synstwo , łapy ciąć przy samej dupie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 NOGI ,NOGI ...POWYRYWAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Dlatego dobrze płacić AC nawet jeśli furka ma już trochę latek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek71 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Jakieś szmaty pokradły mi w nocy listwy boczne z auta. Mpakietowe, szerokie, do coupe, czarne, gdyby ktoś gdzieś trafił na jakieś w ogłoszeniach albo na jakichś forach albo na fb gdzieś, proszę o info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Ja pierdole. W jakim miejscu stało auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek71 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Na ulicy Prostej, pod szkołą centralnie, 3o metrów od grabiszyńskiej. Ale co się dziwić, tam pełno dresiarni i ćpunków się kręci w tym rejonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEDZWIEDZ78 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Dzisiaj pod domem ukradli mi wkłady z lusterek jak dorwe to zatłuke skórwysyna a dowiem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Z siódmy? Nie mają szacunku nawet dla klasyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Dlatego ja poznaczyłem wkłady bo miałem to samo w 2 noc po zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEDZWIEDZ78 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 1 godzinę temu, BASTARS napisał: Z siódmy? Nie mają szacunku nawet dla klasyków tak z 7er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 S???wesyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Jakaś k***a zaj****ła mi listewkę od ramki rejestracji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 heh ? mi jakoś 3 tyg temu zarąbali kompletne lusterka z 2-miesięcznego MB GLA, szkoda z ASO 7 tys zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 No lusterko jest "coś" warte. A ramka? Może jest fanem maxbimmera, a nie mógł się z @Lijo dogadać wiec zaj****ł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 A może to lijo, bo ktoś pytał czy ma ramki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Ja mam w kartonach Zapraszam Tak na marginesie komplet ramek z dedykowanym wzorem Maxbimmer BMW Klub Wrocław to 7,50 zł Płacicie 15 bo 7,50 z każdego kompletu idzie na DD Edytowane 9 Grudnia 2018 przez Lijo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 No to czym dla mnie 2 komplety na sylwkowego najta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi