hall Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 (edytowane) Dziś w południe przechodzę sobie koło samochodu i widzę dziwnie wygiętą siatex na zderzaku , myślę sobie hymm czy to po burzy ??. Podchodzę bliżej widzę że z drugiej strony też wygięty na wysokości halogenów .Więc dokładne oględziny samochodu i spostrzegam że brakuje mi zaślepki od zderzaka na tyle myślę sobie co za debli kradnie zaślepki. Przyszło mi do głowy że próbował także za***ać halogeny ale coś mu nie wyszło . Co się dzieje w tym kraju nie mają już co kraść wszystkie m-pakiety za***ali chyba że kradną takie ******ły. Najlepsze że przez całą noc we Wro ostro padało. Ręce opadają . Wiem że to ******ła ale nie mogłem się powstrzymać . Edytowane 29 Lipca 2012 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Pewnie jakiemuś gnojkowi brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 piepszone złodzieje!!!!!!!!!!!!!ręce obcinać przy samej dupie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Z passatow kradna zaslepki z progow. Dla zlodzieja jest wszystko w cenie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Jakby u Nas była kara obcinanie złodziejowi dłoni za kradzież byłoby dużo ludzi bez nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Brak słów dosłownie;/ Najgorsze że nawet jak złapią takiego to niska szkodliwość społeczna i nic nie zrobią. Pourywali by lusterka połamali wycieraczki a pan policjant i prokurator gówienko by zrobili taka nasz kochana polska jest. Btw z czystej ciekawości hall zgłosiłeś to na policje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo90 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Można wiedzieć w jakiej części wrocławia ? Chyba muszę jakoś zabezpieczyć wszystkie m-pakietowe "rarytasy", tak żeby połamał a nie zarobił... ręce opadają... Wysłane z mojego HTC Legend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Po prostu paranoja z tymi pieprzonymi złodziejami!!!!! Łapy im obcinać przy samej dupie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Chyba kupię jakiegoś passata w TDI na wyjazd do Polski, bo w ciągu 3 tygodni to nie wiadomo co się może zdarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 (edytowane) Polska szara rzeczywistość jest to naprawdę przykre. To nie tylko we Wrocku ale kradną wszędzie i wszystko co najgorsze z takim tupetem że robią już to w biały dzień przy świadkach. Edytowane 29 Lipca 2012 przez SoulRea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 passata w TDI nie zapomnij napisać kartki "proszę ukraść",bo dobrowolnie ci tego porządny złodziej nie weźmie:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Wupadało by smarować listwy cykutą aby złodzieje padali jak muchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 (edytowane) Ogólnie byłbym za pomysłem wprowadzenia takiej kary za każdą kradzież jeden palec pod gilotyne . Na dzień dobry każdy by wiedział z kim ma do czynienia i pewnie by następnym razem pomyślał czy coś za***ać. Co do miejsca kradzieży nie ma to znaczenia jak pisał wcześniej Soul kradną wszędzie i wszystko nie ważne czy BMW , VW, czy Merol czy to Wrocław czy inne miasto. Do sprawy zgłaszania na Policje to sobie daruje szkoda mojego czasu a tym bardziej nerwów zwłaszcza kiedy widzę jak oni tam pracują .:bag: Mogę tylko pozazdrościć osobą które swoje fury trzymają w garażu pod kluczem , wtedy można spokojnie spać . Edytowane 29 Lipca 2012 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Ja tam do każdego takiego problemu wzywam Policje , z góry wiem ze i tak to nic nie da ale mam frajdę jak zadają głupkowate pytania jak maszyny do pisania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 gorzej jak sie nie jest w domu a trzeba gdzies wyjechac i nie ma sie garazu pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Najgorsze jest to że już lepiej nie będzie tylko gorzej,kradną wszystko i wszędzie co się da spieniężyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Mi ostatnio zginela prawa kratka od przedniego zderzaka... Nawet nie wiem gdzie, pod domem sie kaplem, a tutaj tego zrobic nie mogli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 A ja w niedziele rano wychodzę z psem i widzę, że coś z luterkiem nie tak. Niby złożone (nigdy nie składam), ale wkład na kablach wisi. Poskładałem zadowolony, że nic nie uszkodzili, wsiadam do auta i zonk - nie działa sterowanie, coś silniczki słabo pracują... Dobrze, że przynajmniej ogrzewanie działa. A na podwórku w dwóch lokalach uszkodzili szyby kostkami brukowymi... co za kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Rząd podnosi ceny paliw,akcyzami,podatkami po tym w sklepach wszystko idzie w górę więc wiele ludzi ma coraz ciężej,to potem idą na ulice i się wyżywają z zazdrości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Cena paliw i podatków nie ma z tym nic wspólnego, ludzie zawsze kradli i będą kradli. A kradną ci młodzi co świeżo nabyli pojazdy z demobilu i pragną je za wszelka cenę wyremontować tanim kosztem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 ja też nie mam listem w swoim przednim zderzaku m-pakiet jeszcze zanim kupiłem auto od NEMa to mu pod domem wyrwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Dam szanse Świdnickim złodziejom właśnie dziś moja bunia dostała parktronika ciekawe ile posiedzi w zderzaku. Za daw dni dojdzie jeszcze lotka na klapę może poleży do najbliższego zlotu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 poleży poleży jeżeli zlot we środę hahhaahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Oby ten komplet był jak najdłużej u ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 oczywiście też ci tego życzę mojemu kolesiowi ukradli kołpaki z golfa 4 oczywiście oryginał ale najlepsze jest to że ma domek jednorodzinny w szeregówce i parkuje auto 1metr od okna sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi