Zuza5 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 (edytowane) Również. Jeszcze raz i jeszcze raz: Wszystkiego najlepszego Młodej Parze.:D W dodatku pieknej Młodej Parze. Młoda- nie można było oderwać od niej oczu . Przecudowna. Sagui tak samo. Promieniał jak słoneczko :D:D A za chwilkę wzniosę toast za ich miłość :D:D Wódka weselna: Smaku kefiru o poranku, Wody zimnej łyk w saganku, Świeżość rosy, blade nosy I fiołkowy ust jej smak :-P Producent: Pan Młody do spółki ze Świadkiem pod nadzorem Panny Młodej :-P + sok bananowy + kostki lodu. :drunk::4: Edytowane 22 Września 2012 przez Zuza5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 SORKI za moją nie obecność ale niestety dopadła mnie grypa i jeszcze do tej pory mnie trzyma wszystkiego najlepszego na nowej drodze oby była zawsze prosta :-Pbmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 wszystkiego najlepszego teraz pewnie maja noc poslubna ;D:D kogo to piateczka jechali do slubu ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 kogo to piateczka jechali do slubu ? Maris'a :bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Musiałem szybko uciekać z pod kościoła ( praca) aż mi ponoć z rury przydymiło :wink: Wszystkiego najlepszego na nowej drodze... dużo zdrowia i humoru w związku życzą Piotrek i Aga Fajnie było Was poznać. To mój pierwszy orszak i na pewno nie ostatni mega fajna sprawa. Zajefajna ekipa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Juz wipilem zdrowie Młodej Pary :drunk: I jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO..... Jutro jak dojde do siebie to wrzuce zdjecia....bmw_1bmw_1bmw_1bmw_1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Niestety nie mogłem pojawić się na orszaku , ale napewno osobiście jeszcze Wam pogratulujębmw_1, a teraz najlepszego na nowej drodze życia , oby w dostatku i bez zakrętów :party: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 My tez juz wypilismy Weselna Wszystkiego najlepszego jeszcze raz ! P.S W drodze powrotnej Pani w Fordzie dawala czadu... niema co 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Juz wipilem zdrowie Młodej Pary My tez juz wypilismy Weselna no to nie jestem jedynym) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 W drodze powrotnej Pani w Fordzie dawala czadu... niema co Opowiedz coś więcej co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Kochani wszystkiego najlepszego na nowej drodze...i obyście nigdy nie zapomnieli dlaczego chcieliście wziąć ślub i dlaczego jesteście razembmw_1 przede wszytkim miłości i dużo wzajemnej cierpliwości:party: orszak zaliczam do udanych, pomimo zgubionych balonów, kwaitów,etc...atmosfera była rewelka:) Panna Młoda oszałamiająca.... razem z Panem Młodym tworzą śliczna parkę 5oul po "weselnej" już zaniemógł...jutro wrzucimy pare fotek:) pozdrawiamy i do zobczenia:lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia !! :party::party::party:kuog 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Wszystkiego najlepszego, zeby wszystko szlo zawsze po Waszej mysli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 My też Życzymy Wszystkiego Najlepszego Młodej Parze na nowej drodze życia :mrgreen::mrgreen::mrgreen: jak ogarne resztę i mój syn zrobi filmik to go wrzuca oraz jakieś tam fotki :-P:-P:-P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Bardzo dziekujemy wszystkim za przybycie uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw jazda w orszaku, ktory byl tylko dla nas - cos niesamowitego, tego sie nie da opisac. Dziekujemy za wszystkie zyczenia uklon_bmw Bardzo szczegolne podziekowania dla Marisa - za wszystko, za autko do slubu, za zdjecia, za czas nam poswiecony - DZIEKUJEMY uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Sagui, Ty już na nogach??? Ale chyba jutro to nie dasz rady tak wcześnie wstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 zaśnie jak koń na stojąco :-P:-P:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@si@ Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 I ode mnie również Wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia happy_bmw:bmwsexemofg3:happy_bmw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Ranny ptaszek z Ciebie , ale Panu Młodemu nie wypadło paść na stolik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Ranny ptaszek pan młody po weselu musi teraz poprawiny ogarnąć kuogkuogkuoga tam już nie ma lypy trzeba pić uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 oj tam oj tam, od razu poranny ptaszek..pewnie sniadanko dla świeżo upieczonej żoneczki robi i zaraz wraca do ... spania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Masakra, ja wstalem po 11 i nawet nie myslalem, zeby znalezc czas zeby wejsc na forum, bo wiedzialem, ze i tak go nie znajde, ogarnalem sie, odzialem w odpowiedni stroj i dzida na poprawiny szacun za sily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 pewnie sniadanko dla świeżo upieczonej żoneczki Taki mąż to skarb, gratulacje dla Medrosy :-P Oby później mu nie przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Wszystkiego dobrego! Powodzonka na nowej drodze życia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 cała przyjemność po mojej stronie, było super jako przedstawiciel klubu taniec z Panią Młodą bezcenny:lol::lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi