SoulRea Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) Zgodnie z życzeniami Foresta balony już dziś do mnie dotarły 30 białych i 30 niebieskich niestety 2 kolory w jednym nie udało mi się załatwić. Liczę na 15 aut po 4 na każde. Edit. Dziś dokupiłem jeszcze 200 po okazyjnej cenie wiec aut może być więcej. Edytowane 6 Września 2012 przez SoulRea 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 1. Foresty 2. przemo & edzia 3. Nem & Edka 4. Dyziu & Sandra 5. Czechu 6. Basia & Energy 7.SoulRea & Zuza5 8.Staszek & Ania 9. maris 10. Nika & 5oul 11. Dudek& Marzena 12. Wojtas_wrock i Gosia na 90% 13. Arek -90% Ehh niestety my wypadamy mam sobote pracującą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Miejmy nadzieję, że jutro pogoda Młodym dopisze :cool: Widzimy się jutro :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Ja niestety odpadam, o 13 najwczesniej skoncze prace wiec sie nie wyrobie najmocniej przepraszam wszystkich. Zyczenia Parze Mlodej zloze po fakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Dla przypomnienia: Pogoda może spłatać figla, tfu co ja piszę, jutro będzie cudowne słonko Nie mniej jednak proszę przyjechać czystym autem i zadbać o jakiś schludny ubiór, dresy zostawiamy na inna okazję :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 dresy zostawiamy na inna okazję a zaprasowane na kancik ? Zarzuce jeszcze jakies lakierki i bedzie cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Lakierki? Po Twoich ostatnich przygodach z paluchami bardziej spodziewałbym się Ciebie w klapkach KUBOTA :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 NEM ma już gotowe dresy z czterema paskami klapki Kubota w sumie na co dzień tak chodzi kuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 niby pogoda pokazuje że Wrocław po 10 rano ma już nie padać czyli super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Pogoda będzie i musi być Co do spotkania to koło Aqua Parku tylko od strony Borowskiej czy od Petrusewicza bo są dwa parkingi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 My z Gośką niestety odpadamy. Życzymy udanej zabawy a młodym wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 1. Foresty 2. przemo & edzia 3. Nem & Edka 4. Dyziu & Sandra 5. Czechu 6. Basia & Energy 7. SoulRea & Zuza5 8. Staszek & Ania 9. maris 10. Nika & 5oul 11. Dudek& Marzena 12. Arek -90% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Hehehe kwiatuszki na lusterka wykonane własnoręcznie będziecie mi zazdrościć No to co panowie który parking? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 chyba powinno zostać to co było wcześniej ustalone aquapark boczny parking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 W sumie to była sugestia Energiego ale niech tak będzie wiec do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 do jutra bimbry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Już za chwilę, już za momencik powiedziecie sobie to sakramentalne TAK. Życzę Wam na Nowej Drodze przede wszystkim duuuużo miłości,szczęścia zrozumienia i cierpliwości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 gratuluje i czekam na foty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 No to najlepsze życzenia dla Państwa Młodych :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 No to ode mnie również wszystkiego naj na nowej drodze życia Wysłane z mojego GT-I9100 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Sto lat :party: i wszystkiego co najlepsze na Nowej Drodze Życia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Jeszcze raz WSZYSTKIEGO DOBREGO dla Młodych. Dziękuję też wszystkim którzy poświęcili swój czas by dołączyc do naszych przyjaciół. Myślę, że orszak wyszedł całkiem nieźle, sporo aut, pogoda też nie była tragiczna. Gry wróciłem do Oławy i wysiadłem pod klatką by wyładowac dzieciaki zaczął napitalac grad Coś mnie chyba przewiało pod tym kościółkiem, zaraz się podleczę za Wasze zdróweczko :drunk: Mam z dzisiejszego dnia całe trzy zdjęcia. Mam nadzieję, że ktoś jeszcze powrzuca. P.S. Młoda wyglądała obłędnie... :drool::drool::drool: P.S.2 Flaszka dla tego kto wymyśli patent na mocowanie balonów na aucie...Łącznie straciłem ich w drodze z 15 sztuk... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Dzięki wszystkim za przybycie na orszak ,młodym na pewno było miło...:lol: pogoda w miarę dopisała ,choć mogło być cieplej ... tak jak Forest napisał Marta wyglądała świetnie!!! a i Bartek też nie kulawy!!!:-Pkuog Jeszcze raz życzę im wszystkiego dobrego !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Wszystkiego Dobrego Młodej Parze! udało mi się spotkać orszak w Łagiewnikach na światłach i w drodze powrotnej przed Wroc to sobie chociaz troche potrabilem :-) Wysłane z mojego GT-N7000 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Co prawda mój pierwszy i zapewne nie ostatni orszak , wrażenia super. Panna Młoda piękna aż słonce wstydziło się pokazać w pełnej okazałości, Pan Młody także pokazał się nam w niecodziennej odsłonie. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życie , aby było udane, a każdy dzień był dla was blachy i nie przynosił wam problemów i smutków oraz oczywiście masę pieniędzy i zdrowia. Orszak udany balonów straciliśmy około 100 ale co tam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi