grzesiek84 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 również 0 odkąd mam prawo jazdy. kilka za parkowanie jedynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 17 ptk 6 - kolizja drogowa 5 - rozmowa telefoniczna 6- bo ktoś nie przerejestrował auta które sprzedałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 6- bo ktoś nie przerejestrował auta które sprzedałem i jak Soul sprawa umilkła... wiesz już coś ?:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 0. a od ok '97 z 15-20. kontrola minimum 2/m-c (Polkowice....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 (edytowane) ogolnie dostałem jakies 13-15 mandatów poza moze 2ma to za predkosc, fotoradary, suszarki. na tą chwile 0pkt z czestotliwoscią róznie, raz nie dostane przez rok a potem 2 w tydzien zapomnialbym dodać ze kiedy mialem BMW kontrole mialem w sumie caly czas, wystarczylo sie w nocy po miescie przejechac, pod domem, u znajomych, na trasie, wszedzie a teraz jest passat i zadnej narazie Edytowane 11 Lutego 2013 przez ///M3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 i jak Soul sprawa umilkła... wiesz już coś ?:drunk: Wiem tylko tyle jak narazie , że przyszedł kolejny raport z nowego fotoradaru i chyba będzie kolejna pajda +6 wiec będę miał już 23 jeszcze jeden wybryk i przesiadam się na Busa "Guliwer" Choć jak uda mi sie do 22 lutego dotrwac to kasuje mi się 6 za ta kolizje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 6- bo ktoś nie przerejestrował auta które sprzedałem ale co ma piernik do wiatraka??? zgłosiłeś sprzedaż do wydziału komunikacji??? to nie mają się prawa Ciebie czepiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Ważne, abyś miał umowę kupna sprzedaży z datą sprzed . Wtedy mogą Cię cmoknąć, a niech nowy właściciel się tłumaczy. Ja póki co mam tylko 4 pkt, które kasują się na dniach-za prędkość. Dobrze, że człowiek ma trochę znajomości u chłopaków w drogówce, bo tak to ciemno bym to widział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Tak wiem wszystko i wedle prawa macie milionową racje jednak w praktyce jest to zupełnie inaczej. Audi jest nadal na moich tablicach , które są na mnie i dlatego wszystko co przychodzi , to przychodzi do mnie. To się wyjaśni ale niestety na to trzeba czasu i cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Audi jest nadal na moich tablicach , które są na mnie i dlatego wszystko co przychodzi , to przychodzi do mnie. Masakra czyli stracisz prawko bo sprzedałes auto nieodpowiedzialnej osobie a co bedzie jak spowoduje smiertelny wypadek i ucieknie ciebie posadza ? to jest chore Ps chyba w akcie desperacji pojechal bym do typa i odkrecił tablice a wturników nie dostanie jak auto nie jest przerejstrowane jeszcze na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Masakra czyli stracisz prawko bo sprzedałes auto nieodpowiedzialnej osobie a co bedzie jak spowoduje smiertelny wypadek i ucieknie ciebie posadza ? to jest chore Ps chyba w akcie desperacji pojechal bym do typa i odkrecił tablice a wturników nie dostanie jak auto nie jest przerejstrowane jeszcze na niego Nic takiego się nie stanie ponieważ ma umowę kupna sprzedaży więc auto już nie jest jego. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Nic takiego się nie stanie ponieważ ma umowę kupna sprzedaży więc auto już nie jest jego.Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Tak ja wiem ale jak widzisz narazie punktu dostaje mimo ze pokazał umowe kupna/sprzedazy wiec zaczym to sie wyprostuje to kto wie ile jeszcze mandatów dostanie a wiadomo ze ich płacic nie będzie (bo nie jego mandat) to jeszcze komornika na niego nasla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Jak sprzedaje się auto to w urzędzie komunikacji okazuje się umowę i to koniec Twojej jakiejkolwiek odpowiedzialności. Ale wielu osobom się nie chce tego faktu zgłaszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Widzisz Dziki i tu problem mam umowę podbita w WK i co z tego oni idą po najniższej lini oporu. GIRD nie jest najwidoczniej powiazany z WK i slą po tablicach tak mi to własnie 10 min temu wytłumaczyli w WK (Wydział komunikacji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Jeśli masz umowę podbitą w WK-ale podbitą wcześniej niż popełniane na Twoje konto wykroczenia to w następnej odpowiedzi poinformuj,że wystąpujesz na drogę sądową. To czy GIRD jest powiązany z WK i w jaki sposób wymieniają informacje to nie Twoja brocha. Ciebie obowiązuje Umowa okazana w WK. Jeśli ty nie przyjmujesz mandatu i pkt.karne to finał jest w sądzie tak czy siak.Punkty na koncie zawieszone do czasu wyroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboPama_pl Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 W kwestii punktów karnych to nie bedę udawał świętego- no parę razy się zdarzyło,podobnie jak mandat,ale głównie za złe parkowanie czy delikatne pzrekroczenie prędkości. Nic poważnego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi