Zuza5 Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 (edytowane) dlatego oznaczenie polskich dróg ma być w niedalekiej przyszłości zmienione. chodzi właśnie o te nawałnice znaków. o ktorych probinpisał, że jest nielegalne. Znaki drogowe ustawiane jeden za drugim A z tego co wiem to najśmieśniejsze jest to iż nawet jak taki twór jest nielegalny to nie stanowi to żadnego argumentu do jego nie przestrzegania, można co najwyżej pozwać urząd że shit postawił i tyle. patrz w art. punkt 6. Edytowane 22 Października 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 A tam tyle jak ktoś nie umie patrzeć to i na metrowych nic nie zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Luty 2012 - 2 pkt foto Wrocław ul kochanowskiego. Ten fotoradar jest ustawiony od 70km/h Wiem z wlasnego doswiadczenia. W 2 dni 2 zdjecia, ktore przyszly po prawie miesiacu najgorszy jest ten czas czekania na fotke bo w miedzyczasie nieswiadomie mozna wylapac pare punktow. Tak przy okazji : http://www.smwroclaw.pl/index.php/gdzie-jest-fotoradar/91-fotoradar/167-gdzie-mozna-spotkac-fotoradar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Z ta wysokoscia mandatow adekwatna do zarobkow to ja, jako osoba prowadzaca dzialalnosc, jestem na nie, bo jak zrobia to tak samo jak z ZUSem, to ja sie przesiadam na MZK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
probin Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 dlatego oznaczenie polskich dróg ma być w niedalekiej przyszłości zmienione. chodzi właśnie o te nawałnice znaków. o ktorych probinpisał, że jest nielegalne. Tylko zauważcie kolejność, najpierw przywalimy wyższe mandaty a potem może zrobimy porządek ze znakami. To jest jawna kpina z obywateli, no ale jak się dają strzyc to czemu mają sobie folgować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Tylko zauważcie kolejność, najpierw przywalimy wyższe mandaty a potem może zrobimy porządek ze znakami. To jest jawna kpina z obywateli, no ale jak się dają strzyc to czemu mają sobie folgować. no akurat co racja to racja probin.cóż zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 A ja tam zawsze jeżdżę zgodnie z przepisami i od jakichś 2 lat mam czyste konto :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 a ja też mam czyste.:lol: ale w zimie napewno to sie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Ja mam czyste konto ale jadąc w sobotę do Karpacza chyba złapałem się na radar i teraz czekam na fotkę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malwina Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 jak ja miałam wykłady na prawko z miłym panem policjantem to wspominaliśmy kiedyś o radarach i z tego co dobrze wydaje mi sie zapamiętałam to te nasze radary ponoć sa ustawione na dużo wyżej niż na 70km/h , mówił ze dopiero radar łapie bliżej 90km/h.Nie wiiem ile jest w tym prawdy ale słuchałam uważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 jak ja miałam wykłady na prawko z miłym panem policjantem to wspominaliśmy kiedyś o radarach i z tego co dobrze wydaje mi sie zapamiętałam to te nasze radary ponoć sa ustawione na dużo wyżej niż na 70km/h , mówił ze dopiero radar łapie bliżej 90km/h.Nie wiiem ile jest w tym prawdy ale słuchałam uważnie może policjant chciał naprawić dziure w budżecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Zazwyczaj jak jest 50tka to 60siąt dopuszczalne jest wiec ustawią minimum 70 w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 a u nas w świdnicy dzisiaj spadł pierwszy śnieg. :drool::drool::drool::drool::drool::drool: pewnie więc już za niedługo dołącze do grona tych co punkty mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Czechu, przyjacielu nie napisałem, że rowerzyści maja prawo jeździć po przejściu dla pieszych, wiec nie wiem o co Ci chodzi. Masz rację, jestem w Polsce średnio 3-4tygodnie w roku(w tym byłem 5), ale tyle też wystarczy, żeby zginąć na drodze,a poza tym mam zamiar kiedyś wrócić do Polski jak tylko zarobki będą adekwatne do kosztów życia ,więc wtedy będzie mnie to też dotyczyć. Zgadzam się, że absurdalne przepisy i miejsca postawienia znaków mogą człowieka wyprowadzić z równowagi i zgadzam się z tym jak najbardziej, że sieją te znaki jak rzeżuchę na Wielkanoc, ale przez miasto moglibyśmy jeździć wolniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Galeria: KRÓTKO: Takiego nekrologu nie widziałeś. Jest od policji - (1/2) - Sfora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Galeria: KRÓTKO: Takiego nekrologu nie widziałeś. Jest od policji - (1/2) - Sfora nie sądze by w czymkolwiek taki nekrolog pomógł musiałby być przyklejony na szybie w aucie podczas jazdy bo to co się przeczyta jest bardzo ulotne z pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 (edytowane) no.pomaga ale tylko na chwile tego czytania, jadąc mało kto czyta strony gazety. Edytowane 3 Listopada 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Rzadko kiedy mnie "ŁAPIĄ" ale dzisiaj za Olesnem zaliczyłem 89/50km 200zł i 6 punktów Karwasz Twa:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 biedny Bastars :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 To i tak rabacik dostales i to 50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 to biedny w połowie Bastars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 a mi za miesiąc skasują 6pkt. z polkowic grzecznym trzeba być :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Rzadko kiedy mnie "ŁAPIĄ" ale dzisiaj za Olesnem zaliczyłem 89/50km 200zł i 6 punktów Karwasz Twa:bag: O to nieładnie z ich strony lolol. A tak na poważnie to mój ostatni mandat też z tamtych stron... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 "Rzeczpospolita": Koniec z rekordami punktowymi na drodze - Polskatimes.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 W końcu coś się zmieni :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi