AWV Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Po ostatnich doświadczeniach to powiem, że ci młodzi to tylko są normalni a najlepsi są z prewencji jak z For-dzika czy VW wyskoczy ich 6 : 2 weteranów i 4 młode wilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike90 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 ja mam z młodymi same złe doświadczenia. U mnie gdzie mieszkam jest kilku starszych ode mnie o około 3 lata. Pamiętam ich jeszcze ze szkoły. Ale teraz mają pałkę przy boku, gnata i kajdanki, działają w majestacie prawa i pokazują kim to oni nie są... . No offence oczywiście jeśli kogoś uraziłem, ale dla mnie to żenada. Nie mówię, żeby odwalać kolesiostwo, ale przypieprzanie sie o każdy drobiazg...no sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scava Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Zdemolowalem sluzbowa renie - wymuszenie dokonane na mercedesie actrosie ktory przy okazji wbil mnie w osobowke peugeota. Wymijalem jakas osobowke na postoju. Wpadlem przed mercedesa tylko nie przewidzialem ze kolega z french opena zatrzyma sie przed jadacym jeszcze tramwajem. 300zl + 6 pkt Raptem kilka dni pozniej ul.outaszynska - chyba z 90 km/h na 30 500zl + 10 pkt Zawracanie na znaku mowiacym o kierunku jazdy po luku (powiedzmy troche zmodernizowany znak C-4). mialo skonczyc sie na upomnieniu tyle ze warsztatowy dylizans byl pozbawiony oc i przegladu. pozniej laweta i koniec koncow bardzo chcieli wiec dali mandat za stwarzanie zagrozenia w ruchu drogowym za ww manewr (godz 1 w nocy ) 200zl bez punktow W miedzyczasie chyba ze 2 razy chcieli mi dac mandaty za parkowanie ale chyba ze straza miejska lepiej ida mi negocjacje. Po kasacji czyste konto mialem az do wczoraj Bedac w poznaniu na lotnisku srednio sie spodziewalem niebieskich po 1 w nocy. Olany nakaz skretu w lewo i zawracanie na podwojnej ciaglej jeszcze przeszlo ale zakaz wjazdu juz nie 250zl 5 pkt Troche dziwna sprawa bo nigdy nie mialem zwyklej kontroli (sporo km robie) tylko zawsze jakos sam ich musze sprowokowac ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 heh to przygód trochę miałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scava Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 AWV, obysmy mieli ich jak najmniej Wczoraj w zasadzie sam sie ugotowalem (podsycony komentami pasazerow) ze nie ten parking (w zasadzie to nie parking tylko taki zajaz pod same wrota lotniska) i drogi (fakt jakas debilna cena 6zl za pol godziny a jeszcze byla masa czasu do przylotu). Parking wlasciwy byl ale stwierdzilem ze damy sobie z nim spokoj. Przyskapilem i mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 no czasami przez (jak w tym przypadku) "6 pln" dostajemy właśnie mandat. Wiem jak to jest bo sam miałem podobnie, ehh zaoszczędzę 5pln bo stanę na chodniku i tu pach ale to już rząd Polski winien, że nauczył nas skąpstwa i pazerności na POLSKIE ZŁOTE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 W Sławnie policja przyznawała punkty karne bez zapisywania ich w bazie danych. Uzupełniają teraz punkty karne od 2009 :shock: Bałagan w policji. Kierowcy dostają na konto punkty karne sprzed lat - Polska Sławno: Policja przyznała przyznała punkty karne, ale nie zapisała ich w bazie - Dziennikbaltycki.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Zuza Ty skończyłaś Wydział Archeologii ?:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 (edytowane) Zuza Ty skończyłaś Wydział Archeologii ?:lol: zawsze mnie o to podejrzewają poprostu jak cos znajdę co chciałabym dać na forum to szukam odpowiedniego moim zdaniem miejsca- do skutku :biggrin: Edytowane 15 Października 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roso89 Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 A mnie do tej pory tylko dwa raz zatrzymali:D Raz przekroczyłem prędkość 35 km i mnie puścili bez mandatu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 No to fuks był. Ja ostatnimi czasy też mam szczęście. Punktów na koncie zero, najwyższy mandat z przeszłości niestety 500 zł... Tapnięte S dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roso89 Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 No ja narazie się ślizgam hehe. Często mam tak że ktoś mnie zblokuje i nie da się rozpędzić a tu akurat fart bo stoją z suszara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 ja narazię od 3 lat ) punktów i tylko 50zł mandat za brak dowodu w czasie kontroli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 A ja nie wiem ile mam pkt., bo nie wiem w koncu czy mi przypisali za jedno wykroczenie, czy nie, no i nie wiem, czy gdzies tam nie ma zdjecia niewatpliwie ladnej Beemki, jednak ciut za bardzo rozpedzonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 ja od 7 lat jak jeżdze to tylko raz dostałem foto i 6 pkt ale już dawno sie skasowały happy_bmw no i jeden pkt od straży miejskiej za złe parkowanie ale też już skasowany :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 ja zalozylem sobie 19 i gwint i za bardzo nie ma jak za predkosc dostac :lol: 3 lata temu dostałem 400 zl i 8 pkt za 90/40 fuksem bo sie dopiero rozpedzalem a tydzien pozniej dostałem za stanie na swiatłach jednym kołem na lini ciagłej 100zl i 2 pkt :bag::bag: to takie typowe frajerstwo od wtedy przemyslalem sprawe i mam oczy wokół glowy i puki co jestem czysty kuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 0 na koncie :dance::dance::dance: hehe i się to nie zmieni poki co kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Ja punktow 0 bo jeszcze prawka nie odebralem :lol: ale 500zl mandatu zarobilem - wlasnie za brak prawka lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 dostałem 8 punktów i 300zł . Nie mam usprawiedliwienia a na 'spieszyłem sie nie ma co zrzucać' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 dostałem 8 punktów i 300zł . Nie mam usprawiedliwienia a na 'spieszyłem sie nie ma co zrzucać' Miałem podobnie, szybka trasa nad morze 450 km w szczycie (nie powiem jaki czas miałem heheh ) i 2 zdjęcia ;/ - racja, nie ma wytłumaczenia 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Z wakacji ale w tamtym roku dostałem 3 zdjęcia i to właśnie na 40stkach gdzie były dwa domy na krzyż i foto ukryte za zakrętem Jedną znaną firmą jest straż gminna w Kobylnicy polują oni na ludzi jadących nad morze i większość z Polaków z dolnej Polski tam właśnie miała foto Za brak uprawnień to powinni walić z 5 tysięcy a nie 500 zł i zlikwidować fotoradary,które są najlepiej zarabiającą "instytucją" bo nie ważne czy ktoś na 40stce się spieszy i pociśnie 90 a inny taki co pociśnie 300 też zapłaci tylko 500 zł co jest głupotą bo przecież przy 90scięciu się człowiek zatrzyma przy 300stu już nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Mam nadzieje ze mam 16 w najgorszym wypadku 18 Ot takie mam szczescie w tym roku i 90 % mandatow na wlotach do wiosek. Ograniczenie do 70 a ja mam 9x... Wszystkie punkty wylapane w sluzbowce w beemce jeszcze mnie nietrafili jakos wolniej jezdze wlasnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Widać,że od jakiegoś czasu lubią stać w małych mieścinkach czy wioskach i łupać tych co opuszczają miasto bo kiedyś w mieście częściej stawali a teraz się pochowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Widać,że od jakiegoś czasu lubią stać w małych mieścinkach czy wioskach i łupać tych co opuszczają miasto bo kiedyś w mieście częściej stawali a teraz się pochowali Teraz maja Straz Miejska od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Za niedługo będą stać jeszcze częściej i gęściej 8) Rząd planuje zwiększyć dochody z mandatów w 2013r. Rostowski chce ściągnąć miliardy z mandatów - Fakt.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi