mr18 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 (edytowane) Witam, kupię jak w temacie fotele przednie typu sportsitze (wysuwana część podpierająca kolana) do e36 compact\coupe. Poniżej zdjęcia mojej tapicerki (wzór i kolor). Fotele muszą być w powyższej konfiguracji kolorystycznej plus odpowiedni wzór, podgrzewanie mile widziane. Nie mogą mieć dziur czy przetarć, mata Airbagu pasażera musi być sprawna. Odbiór najchętniej osobisty ze względu na wymiary i wagę, proszę o oferty na PW lub na forum z Dolnośląskiego lub Opolskiego (Wrocław-Kłodzko DK nr 8, Wrocław-Lubin A4, Wrocław-Opole A4, itp.). No chyba, że zajdzie potrzeba wysyłki, to również jest to opcja do rozważenia. Jeśli ktoś ma cała tapicerkę do compacta (fotele i boczki, nawet w innym kolorze) to również proszę pisać. Cena: za dwa fotele max 250zł-400zł, za całość (fotele i boczki) max 600zł-750. To tylko moja propozycja cenowa, wiec proszę pisać swoje ceny. Edytowane 24 Lipca 2012 przez mr18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Obawiam się, że za taką cenę, to nawet zwykłych nie dostaniesz - za co dopiero sporty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr18 Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Nie bardzo wiedziałem jaką cenę mam wystawić, często są oferty w takich pieniądzach na allegro, ale jak zawsze drugi koniec kraju i brak możliwości wysyłki. Już zmieniłem ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi