mariusz13 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 heh do wrocka mam nie mało o Nysie nie wspomnę daleko to pojęcie względne :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Chętnie bym pojechał jednak naprawdę nie jestem w stanie określić jak będę stał z robotą, a w moim przypadku jest to nie do końca unormowane.A z uwagi iż do 15 sierpnia należy określić sie na 100% po prostu nie jestem w stanie tego zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 nie jestem w stanie określić jak będę stał z robotą, mam to samo też do końca nigdy nie wiem jak będę pracował dopiero na dwa dni przed mam 100%pewność no ale jakoś do emerytury trzeba dociągnąć :lol: dobrze że już blisko trzy lata jakoś zleci :-P jak się jedzie na trzy dni to i odległość nie jest taka daleka wiadomo na jeden to już gorzej :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 LISTA: 1 DOMEK 5-os O PODWYŻSZONYM STANDARDZIE 172,80/DOBA - Mordulstwo 2os - Kosy 2 os+ dostawka 2 DOMEK 5-os O PODWYŻSZONYM STANDARDZIE 172,80/DOBA - Foresty 2 os + 2 dzieciaki 1 DOMEK 5-os O WYŻSZYM STANDARDZIE 118,80/DOBA - Piotr + Ola - 2 miejsca - Karolina + Paweł + dostawka ( Piotruś mam nadzieję że nie masz nic przeciw :wink: ) wpłata 120 zł 2 DOMEK 5-os O WYŻSZYM STANDARDZIE 118,80/DOBA 1 DOMEK 4os ZWYKŁY 81/DOBA 2 DOMEK 4os ZWYKŁY 81/DOBA 3 DOMEK 4os ZWYKŁY 81/DOBA 4 DOMEK 4os ZWYKŁY 81/DOBA 5 DOMEK 4os ZWYKŁY 81/DOBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 dodzwoniłem się tak że przelew ostatecznie mamy doknać na dwa dni przd imprezą proponuję więć wydłużyć termin wpłat tak aby więcej osób się określiło czy moga pojechać niech starszyzna zadecyduje do kiedy i komu wpłaty pani póżniej nam poda numer konta ale aby coś nie wyszło nie tak że przelew nie dojdzie to wysyłał bym te pieniążki im wcześniej zlecenie dzień przed imprezą możemy odebrać w lubinie w siedzibie firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 No to możemy przedłużyć do powiedzmy połowy września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) W takim razie czekamy na wpłaty do 14.09.2012 Pobyt w domku zwykłym 1os = 20,25 zł/doba Pobyt w domku o podwyższonym standardzie 1os = 23,76 zł/doba Pobyt w mega wypasionym domku 1os = 34,56 zł/doba LISTA: 1 DOMEK 5-os O PODWYŻSZONYM STANDARDZIE 172,80zł/DOBA - Mordulstwo 2os - Kosy 2 os+ dostawka 2 DOMEK 5-os O PODWYŻSZONYM STANDARDZIE 172,80zł/DOBA - Foresty 2 os + 2 dzieciaki 1 DOMEK 5-os O WYŻSZYM STANDARDZIE 118,80zł/DOBA - Piotr + Ola - 2 miejsca - Karolina + Paweł + dostawka ( Piotruś mam nadzieję że nie masz nic przeciw :wink: , jasne, że nie :mrgreen:) wpłata 120 zł 2 DOMEK 5-os O WYŻSZYM STANDARDZIE 118,80zł/DOBA 1 DOMEK 4os ZWYKŁY 81zł/DOBA 2 DOMEK 4os ZWYKŁY 81zł/DOBA 3 DOMEK 4os ZWYKŁY 81zł/DOBA 4 DOMEK 4os ZWYKŁY 81zł/DOBA 5 DOMEK 4os ZWYKŁY 81zł/DOBA Edytowane 9 Października 2012 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Jak tak dalej pójdzie to chyba najlepiej będzie w ogóle odwołać ten wyjazd. Planowaliśmy go z myślą o ekipie Legnica/ Lubin/ Polkowice/ Głogów która jest spora ale jak widać zainteresowanie zerowe...pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Dokładnie, widać kto się dopisał, proponuję CLOSE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Close i kosz Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) Ze względu na zerowe zainteresowanie, zamykamy. Wielkie podziękowania dla mariusz13, za organizację. [ATTACH=CONFIG]22145[/ATTACH] Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi