Mack` Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Zapewne wiecie, że macie bardzo piękne miasto . http://www.magiczny.wroclaw.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 No, no-nocne fotki :-) Czy czasem nie śmigałeś na rowerze na "nocnej sesji", bo jak latem rowerowałm się nocą to kilka razy widziałem typka na rowerze co pstrykał fotki :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack` Opublikowano 25 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 No, no-nocne fotki :-)Czy czasem nie śmigałeś na rowerze na "nocnej sesji", bo jak latem rowerowałm się nocą to kilka razy widziałem typka na rowerze co pstrykał fotki :-D nibiru to nie moje fotki . Mojego znajomego Wrocławianina ja z Kielc jestem i tu mieszkam non stop . Oj nie wiem czym się poruszał po nocy . Ja tymi zdjęciami się zachwycam non stop bo są 1 klasa happy_bmw CU na zlocie nibiru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Fajne fajne te fotki podobaja mi sie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack` Opublikowano 25 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 No baa to w końcu wasz Wrocław uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 super fotki, ten pająk to od razu widać że wrocławski :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Dobre nie powiem, szczegulnie noce, ciekawe jaki on ma sprzet zeby zrobic takie nocne zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi