Kosa Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 No gratki. Mial byc dupowoz rodzinny a znowu auto do zapierdalania wyszlo :-) Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 No gratki. Mial byc dupowoz rodzinny a znowu auto do zapierdalania wyszlo :-)Wysłane z mojego GT-N7000 Jest dupowoz rodzinny...po czesci. 4 drzwi i bagaznik.. ...jest to silniejsze ode mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Jest dupowoz rodzinny...po czesci. 4 drzwi i bagaznik.....jest to silniejsze ode mnie.. Bo nie ma to jak BMW z mocnym motorkiemhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi