olejus Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Czy ktoś już zabezpieczał lakier przed zimą teflonem w sprayu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Dołączam się do tematu - teraz będe robił zaprawki na odpryskach i nie chcę zimą powtarzać <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 25 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 O kurwa - czy ja dobrze widze na foto ... ślubik był ? czy to kościół na Glinianej ? sory ze nie w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 O k***a - czy ja dobrze widze na foto ... ślubik był ? czy to kościół na Glinianej ? sory ze nie w temacie. Był był - 02.09. pogadamy na spocie bmw_beer Kościół przy Nowowiejskiej <bmw_3> Żeby nie było, że spam - też chcę polakierować lusterko :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Lakier mam już zabezpieczony teflonem. Tego nie można kupić w markcie czy na stacji. Lakiernicy to mają i nie wiem gdzie kupują bo nie chcą zdradzić. Auto jest lekko tłuste przez 2 tygodnie , później robi się to takie matowe i nie chce zejść. Po zimie należy na myjkę mechaniczna wjechać i niby wszystko zejdzie (mam nadzieje ze prócz lakieru). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi