Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, to mój pierwszy post na tym forum i na pewno nie ostatni ;) od 3 miesięcy mam e36 1.8 91r

Temat tyczy się tego zdjęcia:

http://www.whitetacho.com/all/dl/r5/r5-4.jpg

Jak uzyskać taki efekt w bmw? Zdjęcie pochodzi z Diody w oprawkach do zegarów ASTRA GOLF R5 B8.5D (2471179212) - motoAllegro

Jakie diody do tej betki? ile diód i ilo watowe? Uzyskam taki efekt jak wyżej lub podobny? Jedno/dwu kolorowe odpadają, to praktycznie standard, obojętnie jakby nie wyglądały, dlatego jak zobaczyłem to zdjęcię to stwierdziłęm że muszę takie coś zrobić, za tydzień urlop, będzie czas na grzebanie, będzie czas na dostarczenie przesyłki. Tylko potrzebuje waszej wiedzy :)

Z góry wielkie dzięki za pomoc ;)

Hmmm :D kolega wyżej emotą mnie trochę przestawił na boczny tor ;D To w takim razie jak upiększyć zegary, jak pisałem wcześniej 1/2 kolorowe to taki standard i zależało by mi na czymś innym, nowym ;) doradźcie szybciutko chłopaki bo siedze na allegro, zamawiam drobnice ale cały czas mi chodzą po główie te zegary... A gotówka z konta zchodzi bardzo szybko i w końcu zabraknie nawet na diody xD

Wiesz - jako (nieoficjalny jeszcze) nadworny k*tas i sk***syn powiem Ci dosadnie: WIOCHA!

Jedyne, co Ci tutaj doradzimy, to żebyś odpuścił, bo kochamy markę BMW i stoimy na straży, by nikt z tu zarejestrowanych - i nie tylko - nie wieśniaczył tych pięknych aut. A w tym właśnie kierunku zmierzasz :bag:

Więc ochłoń, walnij zimny browar i ciesz się fajną pogodą :)

A po co zmieniać? Zauważ, że całe podświetlenie deski rozdzielczej jest bursztynowe. Bursztyn uber alles!

Więc moim zdaniem, jeśli chcesz zmienić kolor zegarów, to musiałbyś iść za ciosem i rozbabrać resztę deski rozdzielczej, bo inaczej będzie to pasowało, jak przysłowiowej świni siodło :4:

nie poprawiaj po gościach co się na tym znają i biorą za to duuuuużą kase jak chcesz jakiś zmian to wrzuć sobie zegary z m- trzy z obwódką i ładnym znzaczkiem albo ze sznycla jak masz kaskę do wydania ale broń boże nie to co proponowałeś to nie przystoi BMW w jakim wieku by nie było

Chryste Panie na niebie, tęczowe zegary w BMW... a co ty masz 7 lat? no przecież nie zdzierżę... a różowy rower też masz? taki z frędzelkami przy manetkach?? naklej jeszcze naklejki pocahontas i będzie już wszytsko czego potrzebowałeś.

Chłopie po co wyrzucasz pieniądze?!

Chłopie po co wyrzucasz pieniądze?!

Soul nie karć kolegę tylko nakieruj na dobrą drogę:) sam jestem przykładem zamówiłem lambo w usa i miałem już zakładać ale nikt sie nie chciał podjąć bez gwarancji i co ? zapytałem na forum chłopaki mieli rację lambo powinno być do lambo nie do BMW i sprzedałem na alledrogo .zawsze trzeba doradzić nie jechać po kimś :)

Witaj

Bardzo nam miło Cie poznać tym samym bardzo się cieszymy z faktu iż zakupiłaś nie dawno pojazd marki tak bliskiej naszemu sercu. Pragnę abyś był świadom swoich poczynań co do modów. Celowe kalanie jak i bezczeszczenie marki BMW nie, na tym forum zwolenników. Jeśli jesteś już skłonny przeprowadzać jakiekolwiek mody rób to z głową i ze smakiem. Bo etap kolorowych kredek domyślam się ze już masz za sobą gdyż nie jesteś wieku przedszkolnym.

Porzuć pomysł tych tęczowych zegarów wstaw ramki na zegary i będzie cool to wyglądać.

link for You

BMW E36 WPINANE RAMKI NA ZEGARY CHROM E-36 (2479780459) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

• Lubię 2