betkos36 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Witam.mam pytanie.moja bema gubi gdzies plyn z chlodnicy i niewiadomo gdzie jest przyczyna,wycieku zadnego nie widac,bylem w servisie bmw sprawdzali mi testerem plyn czy przedostaja sie do niego spaliny i jest ok.sprawdzali wszystko i nic nie znalezli.moze ktos mial podobny problem.prosze o pomoc.e39 3.0d po lifcie z webasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 a widział kolega,taki czerwony napis,na żółtym tle,u góry stronki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Hahhaaha sory, ja czasami sie pomylilem i w dziale E39 wrzucilem temat E39 MECHANIKA, ale jeszcze mi sie nie zdarzylo wrzucic temat o mechanice do dzialu BMW GALERII, ja nie wiem czy ludzie w ogole czytaja czy tylko na pale wrzucaja temat bo im sie tak podoba, ale ban na tydzien bylby dobry na zachete :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Zobaczył gdzie umieszczasz temat, walnął facepalm'a i poszedł w pizdu. Tak, jak raport - tyle, że tu akurat wiemy gdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi