FRYCIU Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Witam mam pytanko takie jak w temacie czy takie objawy mogły być przyczyną peknietej rurki od silniczka krokowego czy tez moze być to inna przyczyna???? Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 opisz dokladniej co sie dzieje <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasend Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Miałem dokładnie to samo w tym modelu.Szukałem wszystkiego.okazało sie ze jest jebnięty wałek rozrządu.Nigdy bym juz nie kupił 1.6i M40!!!Teraz mam 320i M20 i sprawuje sie świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Miałem dokładnie to samo w tym modelu.Szukałem wszystkiego.okazało sie ze jest jebnięty wałek rozrządu.Nigdy bym juz nie kupił 1.6i M40!!!Teraz mam 320i M20 i sprawuje sie świetnie. Jeszcze Ci sie nie znudzil M20b20 ? Bo ja mam zdanie nigdy bym nie kupil 2,0 :mrgreen: Stad czeka go przerobka lub swapik chociazby na te M20B25 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi