bultan Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Kia Quoris: "Koreańczyk" jak BMW - Moto - WP.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 no jak gdzie??? przecież to wypisz wymaluj bawarka po wieśtuningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Drzwi i tył przypominają odrobinkę zarys Bmw ale przesadzili z tym "jak Bmw". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Wedlug mnie swiatla z tylu troche przypominaja BMW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 była już ta k9 wałkowana na forum i większość opowiedziała się zę ładniejsza jest ok 7er najnowszej:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 ogólnie - żenua lolol wolałbym dalej się E34 kulać niż ten nowy badziew kupić kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 No jak ???? Podobieństwo jest i to ogromne nie wiem po co się zastanawiać. Kia tak samo jak BMW ,nazwa marki składa się z trzech liter. To przecie o to chodzi bo Koreaniec tylko tym jest podobny. mariusz13 nie wiem ile byś napchał plastików i laminatu do tek Kijanki , a i tak by mnie przypominała Buni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Kufer mają podobny , linia auta też jest zbliżona .... spodziewaliście się wiernej kopii ?? :drunk: Moim zdaniem stylistyka jest odwzorowaniem beemki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Ucza sie od najlepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Linia jest zbliżona do BMW - ale tak jak Mordulec napisał: spodziewaliście się wiernej kopii ?? Lepiej, że idą w tę stronę niż kopiować Merca :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi