baranina Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 WITAM MAM PROBLEM,POSIADAM BMW E46 2002R 330XD I NIE DZIAŁA MI WYCIERACZKA TYLNEJ SZYBA ORAZ NIE OTWIERA SIE SZYBA W KLAPIE.POMOCY CO TO MOZE BYC.BEZPIECZNIKI W SCHOWKU JUZ SPRAWDZIŁEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 co do niedziałającej wycieraczki częsty problemem jest zasyfiony mechanizm sam go rozbierałem i czyściłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 w kombiakach najczesciej przecierająs sie przewody prowadzące do klapy, miałem taką sytuację w e34 sprawdz gdzie idzie wiązka w e46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranina Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 ja mam problem chyba ogolnie z elektryka,nie działa mi tak:kontrolka recznego,przycisk dsc,wycieraczka jak i spryskiwacz tył,otwieranie tylnej szyby,przycisk ktory sluzy do wlaczania podczas cholowania,nie mam juz pojecia co to moze byc,bezpieczniki sprawdzone,kable w miescu gdzie wychodza tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi