piotras120682 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 no łanie. to pewnie jakaś bababmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Auto nigdy nie ponosi winy tylko kierowca. W każdej marce znajdzie się orzeł z kułkiem. jeśli tak sondzą że tak jest można powiedzieć o każdej marce w końcu jaś fasola rozwalił mclarena f1 z sporą kase i nikt nie wiesza psów na tej marce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Widziałem ten filmik już dawno temu co nie zmienia faktu że jestem pod wrażenie tego, że to BMW wjechało na dwa auta i mega wielki betonowy kloc, po czym wsteczny i pojechało dalej Jak tu nie kochać tej marki :bmwsexemofg3::bmwsexemofg3::bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Widziałem ten filmik już dawno temu co nie zmienia faktu że jestem pod wrażenie tego, że to BMW wjechało na dwa auta i mega wielki betonowy kloc, po czym wsteczny i pojechało dalej Jak tu nie kochać tej marki no dokładnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Kolesiowi chyba rwało sprzęgła lub dostał skurczu prawej nogi i depną do dechy Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 No nawet nie myślałem,że tak wysoko zajedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Kolesiowi chyba rwało sprzęgła lub dostał skurczu prawej nogi i depną do dechy Dobre a ja przypuszczam, że to automat i pomylił pedały... mojemu bratu się tak przydarzyło - na szczęście bez szkód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 a ja przypuszczam, że to automat i pomylił pedały dokładnie to samo pomyślałem. bez urazy, ale stawiam na dziadka albo pannę. sam wjazd na parking nie powalał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi