5oul Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 500 zł mandatu dla smażalni za spleśniały ser i "uzdrawiane" surówki - TVN24 Pozostawię to bez komentarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 [h=2]Smażalnia, której skandaliczne praktyki ujawniła dziennikarka "Czarno na Białym", została skontrolowana przez inspektorów sanitarnych. Właściciel lokalu dostał 500 zł mandatu. Do kontroli doszło po tym, jak reporterka ukrytą kamerą nagrała m.in. podawanie klientom spleśniałego sera, nieświeżych surówek czy mycie ryb zmywakiem.[/h] Co to jest 500zł mandatu w sezonie nad morzem .... jakby im zamknęli lokal to wtedy można by to nazwać karą lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Mordulec,trzeba by było 99% takich lokali zamknąć,najśmieszniejsze,że każdy o tym wie,co tam się dzieje,a i tak kupuje i szamie(smaczna rybka nad morzem:D),ale to nie tylko tam,najlepsze podobno są bary przydrożne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Mniam. Nie od dziś i nie pierwszy lokal który to praktykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Wiecie co, w sumie każdy mniej więcej wie jak to wygląda ale jak się zobaczy to tak jak w tym reportarzu to od razu się inaczej do tego podchodzi. Ekstremalnie rzadko się zdaża żebym zjadł w takim miejscu a po tym już wiem że nigdy już to nie nastąpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Hehe Antinal po takim żarełku by się przydał lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Byliśmy z Przemem w Kołobrzegu, obok mieszkał rybak. Mówił nam byśmy powołali się na niego gdy pojedziemy na targ rybny bo "świeże ryby" nie zawsze są świeże Przemo pojechał kupic rybkę na obiad. Podchodzi do stoiska i mówi, że chce Mintaja. Koleś do niego "A gdzie pan ***** jest"? Przemo mówi, że nie bardzo wie o co chodzi. Koleś mówi "Chce pan Mintaja to jedź pan do Chin, jesteś pan nad Bałtykiem to kupuj polskie ryby". No i Przemo kupił Dorsza :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 No i Przemo kupił Dorsza hahaaaa no i dobrze gość powiedział jeść ryby ze znaczkiem PL, RP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 hehe,koleżanka pracuje w sklepie mięsnym sporej sieci,umówiliśmy się na grilla,chcieliśmy mięcho jakieś kupić,a ona"tylko nic tu nie kupujcie ,ja sama coś wybiore",i wszystko na temat:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 nie pierwsza nie ostatnia taka afera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Polskie Realia wszyscy chcą przyciąć w ***a na normalnym szarym człowieku. Po prostu tragedia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Polskie Realia wszyscy chcą przyciąć w ***a na normalnym szarym człowieku. Po prostu tragedia!!!!! Nie do końca, pamiętaj że oni mają 4 miesiące żeby zarobic na cały rok, a my się dziwimy skąd takie ceny, ano właśnie Inna sprawa do wszędobylski brud, kara powinna być min x10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Ciężko np. nad Polskim morzem zjeść nawet świeżą rybkę chociaż codziennie w portach przypływają świeżutkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Same pychotki podają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 dlatego nie śmigam nad bałtyk:) a generalnie jak jeździłem to jadałem w takich knajpkach..... po ryby to się idzie o 4 lub 5 rano jak wracaja rybacy i kupić w porcie bezpośrednio........... juz od jakiegoś czasu nie śmigam nad bałtyk bo mnie nie stać......................... wole śmignąć do Croati lub Bułgarii tam to mnie stać............ nawet w Chorwacji byłem rano po ryby żeby były świeże.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 dlatego nie śmigam nad bałtyk:) a generalnie jak jeździłem to jadałem w takich knajpkach..... po ryby to się idzie o 4 lub 5 rano jak wracaja rybacy i kupić w porcie bezpośrednio........... juz od jakiegoś czasu nie śmigam nad bałtyk bo mnie nie stać......................... wole śmignąć do Croati lub Bułgarii tam to mnie stać............ nawet w Chorwacji byłem rano po ryby żeby były świeże.... E Dyziu to ty nasz turysta jesteś :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi