Kuba90zg Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 CO SĄDZICIE O GAZIE DO E39 1999r. 2.0i M52? I JAKI WASZYM ZDANIEM JEST NAJLEPSZY DO 3500ZŁ.JEŻELI KTOŚ KIEDYŚ POSIADAŁ A TAKIEJ BMW GAZ BARDZO PROSZĘ O DORADZENIE MI...Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI :)bmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 CO SĄDZICIE O GAZIE DO E39 ja też moge sie wypowiedzieć?:lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 ja też moge sie wypowiedzieć? ty lepiej nie.........................:lol::4: kolego gdybyś poszukał troche to znalazł byś ten temat:) http://www.maxbimmer.pl/f33/lpg-do-bmw-520i-16847/ pozdrawiam:) dołącz się do tamtego tematu:) trzymajmy porządek i nie róbmy kilku takich samych tematów Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Jeśli będziesz zakładał to na dobrych podzespołach i dobrze zestrojoną instalacja i oczywiście nie robiona w "stodole" przez złotą rączkę ale przez kogoś kto ma renomę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 a duzo ci zre na tych 2.0 litersonach???? . nie szkoda ci zaworow itd..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satyr Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Witam,Kuba,ja mam od3-4ch mieś LPG w 528 M52,jestem zadowolony.Ładnie chodzi i się zbiera-mam włożony BRC.pali mi 12 gazu,zapłaciłem po znajomości 3.300pln. Przeszukaj te forum i jest tam temat ;jaka instalacja LPG!!???Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Nie sugeruj się zbytnio firmami instalacji,wtryskami,reduktorami tip. ale raczej interesuj się aby ktoś kumaty to wszystko założył,podłączył i zestroił a będzie pan zadowolony. Jak nie depczę w podłogę to mieszczę się w 10-11 litrach cykl mieszany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satyr Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 I dokładnie tak mi chodzi.-gaziarz był kumaty,zero problemu:beta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 A i pamiętaj aby reduktor obsługiwał większą moc niż masz w aucie np masz 150KM to niech ci założy taki reduktor co obsługuje nawet do 180-200KM.Nie zaszkodzi a wyrobi bez problemu mocy twojego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Jedź do Lecha na Chynów (Poznańska po prawej stronie), coś Ci na pewno normalnego zaproponuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszk Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Jedź na Chynów napewno zaproponuje BRC:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 johny reklamujesz tą firmę?? bo 4 posty masz i wszystkie takie same najczęściej w starych tematach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Moze mu dobrze zrobili, ja tez reklamuje Nikodema bo mi dobrze zrobil 2.0 nie jest jakies super wymagajace, zestaw na valtekach ogarnie bez problemu, dobry gaziarz cos wymodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi